DAT indgår samarbejde med SAS på Karup rute

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Flemming Poulsen, 21/11/14.

 1. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  0
  "Synes godt om" modtaget:
  1
  Point:
  99
  DANISH AIR TRANSPORT STARTER RUTEFLYVNING MELLEM KARUP OG KØBENHAVN
  Den 29. marts 2015 starter DAT ruteflyvning mellem Karup og København. Norwegian har sidste flyvning på ruten den 27. marts. DAT har det sidste års tid været lejet ind af Norwegian til at flyve på ruten.

  ”Da Norwegian meddelte os, at de ville stoppe på ruten, gik vi straks i gang med at se på mulighederne for selv at overtage den. Vi har de seneste uger arbejdet på at få kapaciteten og et ruteprogram på plads, og vi er glade for at kunne meddele, at DAT starter ruteflyvning mellem Karup og København den29. marts,” fortæller Jesper Rungholm, CEO i DAT, og fortsætter:”Vi har først og fremmest valgt at starte ruten, fordi der fortsat er behov for en forbindelse mellem Midtjylland og hovedstaden. Og så har vi den kapacitet, som passer til passagergrundlaget.”

  I Karup Lufthavn bekræfter formand for bestyrelsen, Borgmester H.C. Østerby, behovet for at DAT overtager ruten: ”Vi byder Danish Air Transport hjertelig velkommen. Det er glædeligt, at der findes flyselskaber i Danmark, som tør tage initiativer. Lufthavnens bestyrelse har længe arbejdet på flere frekvenser og kort transfertid samt bagage-gennemcheck i København, og dette vil være til stor glæde for midt- og vestjyske virksomheder. Jeg er sikker på, at virksomhederne vil bakke op om det nye tiltag og benytte ruten,” lyder den klare udmelding fra lufthavnens formand.

  DAT vil have to fly stationeret i Karup. Det betyder optimale afgangstider for de rejsende, da første afgang er kl. 06.40 fra Karup og sidste afgang kl. 22.30 fra København.

  ”Vi har indgået en interline-aftale med SAS og det betyder, at man kan købe billetter fra de destinationer, som DAT flyver fra, og direkte videre ud til andre destinationer med SAS. Der er tale om en fuld interline-aftale med billetsamarbejde, bagage-gennemcheck, hjælp ved driftsforstyrrelser og ufrivillige overnatninger, gennemgangspriser og fuld service til børn, som rejser alene (UM), ”siger Jesper Rungholm.

  ”Ruten vil både blive betjent af en MD83 med plads til 165 passagerer og en ATR72 med plads til 66 passagerer. Der vil være mere end dobbelt så meget kapacitet om morgenen fra Karup, og tilsvarende om eftermiddagen fra København, end der er i dag, ” fortæller Jesper Rungholm.

  ”Ruteprogrammet er klart, og det gælder fra den 29. marts 2015 til den 24. oktober 2015. På hverdage vil der være 6 rotationer fordelt over hele dagen, mens der fordelt over weekenden vil være 5 rotationer. Rutetiderne kan ses her. Billetpriserne starter fra kr. 299, og vi vil tilbyde produkter til virksomheder, familier, pensionister og ungdom. Billetter til ruten kan købes fra i dag, og de kan bookes på www.dat.dk. Vi glæder os til at byde velkommen ombord på ruten mellem Karup og København,” slutter Jesper Rungholm.

  DAT er en mellemstor virksomhed med ca. 340 ansatte og en årlig omsætning på godt 500 mio. dkr. Vi har hovedkontor i Vamdrup ved Kolding og en afdeling i København. Vores flyflåde består af typerne ATR, SAAB, MD80 og Airbus. Vi flyver fast ruteflyvning i Danmark på ruten Bornholm – København. Udenrigsflyvning mellem Danmark og Norge og indenrigsflyvning i Norge samt charterflyvning for rejseoperatører.
   
  jefi99 "Synes godt om" dette.

Del denne side