Den danske stat vælger flyselskaber

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 12/11/14.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,290
  "Synes godt om" modtaget:
  6,940
  Point:
  113
  Den danske stat vælger SAS på 145 ruter
  I en ny aftale med staten er SAS blevet valgt til at flyve på 145 ruter, og på 89 af disse er SAS desuden udpeget som eneleverandør. SAS har det bedste rutenetværk til, fra og rundt i Skandinavien og har kvalificeret sig på baggrund konkurrencedygtige priser.

  Statens og Kommunernes Indkøbscentral (SKI) har netop offentliggjort udfaldet af udbudsrunden for rammeaftalen for flyrejser.

  Flytransporten af ansatte i staten kommer i udbud ca. hver fjerde år, og SAS har i år budt på mange ruter. Ud af 488 mulige ruter bød SAS på 156 og har fået 145. Det er flere ruter end SAS havde i den tidligere aftale, og understreger, at SAS har et konkurrencedygtigt produkt.

  - Jeg er rigtig stolt. Udfaldet viser, at SAS virkelig har noget at komme med, når det gælder et pålideligt og effektivt rutenetværk ud i verden. Vi har budt ind med vores egne direkte og one-stop ruter ligesom vi også kan tilbyde ruter til destinationer i vores alliancepartners netværk – og alle delene er attraktive for den danske stat, siger salgschef Mette Krath, SAS.

  SAS har med den nye aftale både indenrigs, europæiske og oversøiske ruter med, og har fået en stor andel af de europæiske og skandinaviske ruter og som noget nyt norsk indenrigs. Desuden er SAS valgt på visse oversøiske ruter, hvor de rejsende vil opleve fly med helt nye kabiner fra starten af 2015.

  - Vi har budt med omtanke og kvalificeret os med konkurrencedygtige priser. Derfor får danske statsansatte nu rigtig mange SAS ruter at vælge mellem, og vi ser frem til at levere den enkle og velkendte SAS oplevelse, siger Mette Krath.

  Se det fulde resultat af udbudsrunden her

   
 2. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,290
  "Synes godt om" modtaget:
  6,940
  Point:
  113
  Den danske stat vælger Norwegian igen
  Norwegian - 2014-11-11 16:06 CET
  [​IMG]

  SKI (Statens & Kommunernes Indkøbscentral) og den danske stat har igen valgt, at Norwegian skal være leverandør på mange af statens vigtigste rejser. Disse tæller blandt andet flyvninger mellem København og Aalborg, Oslo, Stockholm og London. Aftalen forventes at træde i kraft primo januar 2015.

  SKI og den danske stat har igen valgt at forlænge og udvide samarbejdet med Norwegian. Dermed fortsætter flyselskabet med at levere tjenester til staten, som Norwegian har gjort siden 2010. Under SKI-aftalen hører staten, kommunerne og halvoffentlige virksomheder. Norwegian er valgt på en række af statens vigtigste rejsemål, som blandt andet tæller Aalborg, Oslo, Stockholm og London. Norwegian skal også flyve staten mellem København og en lang række af selskabets mange europæiske destinationer som blandt andet tæller Paris, Berlin, Madrid og Barcelona m.f.. Derudover er Norwegian også blevet valgt på selskabets langdistanceruter fra København.

  Ifølge SKI er der i den nye aftale i højere grad lagt vægt på den rene sædepris, således at blandt andet bagage og mad kan tilkøbes, hvis man ønsker dette. Derudover er der også lagt vægt på, at staten har mulighed for at købe enkeltbilletter.
  Billige billetter og mere miljøvenlige fly

  ”Vi er meget tilfredse med, at SKI og den danske stat igen har valgt Norwegian som leverandør på flyrejser og udvidet vores samarbejde. Norwegian er blevet valgt på en række af statens vigtigste rejsemål, hvilket vi er rigtig stolte af. At vi igen er valgt, viser tydeligt, at den danske stat prioriterer kvalitetsflyvninger med nye, mere miljøvenlige fly til en lav pris,” siger Frank Nordbjerg Olesen, salgschef i Norwegian.
   
 3. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  0
  "Synes godt om" modtaget:
  1
  Point:
  99

Del denne side