Efter caribisk succes: Norwegian fortsætter mellem USA og Guadeloupe og Martinique

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 25/2/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,293
  "Synes godt om" modtaget:
  7,012
  Point:
  113
  Norwegian - 2016-02-25 12:08 CET
  [​IMG]

  Norwegian forlænger rutetilbuddet mellem USA og de fransk-caribiske øer Guadeloupe og Martinique. Dermed kan rejsende også næste vinter kombinere en ferie på den amerikanske østkyst med en caribisk getaway.

  Efter en succesfuld vinteroperation mellem USA og Caribien har Norwegian valgt at fortsætte rutetilbuddene ind i næste vinterprogram i stedet for at parkere flyene, som mange andre flyselskaber gør i en lavsæson. Dermed får passagerer, der besøger New York, Boston og Baltimore/Washington næste vinter, let adgang til at kombinere en storbyferie med sol og strand i Caribien.

  ”Vi er glade for fortsat at kunne tilbyde rejsende mulighed for at flyve mellem USA og Caribien næste vinter. Efterspørgslen har været rigtig god og både amerikanere, fastboende på øerne samt rejsende fra Europa har benyttet sig af ruterne,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

  Øger i USA
  På grund af god efterspørgsel har Norwegian forlænget årets sæson til udgangen af april og starter næste sæsons ruter en måned tidligere.

  Norwegian er det eneste flyselskab, der tilbyder gratis WiFi mellem USA og Caribien. Udover Guadeloupe og Martinique flyver selskabet også fra Skandinavien og London til caribiske Puerto Rico og fra København til St. Croix – en del af det tidligere Dansk Vestindien.

  Med 38 direkte ruter mellem USA og Europa er Norwegian det ikke-amerikanske flyselskab, som tilbyder flest ruter ud af USA. Flyselskabet lancerede i sidste uge tre ny ruter mellem USA og Paris med opstart til sommer.

  Martinique og Guadeloupe tilhører den franske del af Caribien. Begge øer er fransk territorium og dermed en del af EU. Sproget er fransk og valutaen er euro. Øerne er betragtet som to af de smukkeste i området og har betydelig færre turister end andre øer i Caribien.
   

Del denne side