Første flyvning mellem London Gatwick og Orlando er i luften

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 4/4/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,246
  "Synes godt om" modtaget:
  6,486
  Point:
  113

  Norwegian - 2015-04-04 17:31 CEST
  [​IMG]

  Norwegian fortsætter sin internationale ekspansion. London Gatwick bliver en stadig større base med flere ruter både i Europa og til USA. I dag kom første direkte flyvning mellem London Gatwick og Orlando i luften. Tidligere i denne uge fløj Norwegian også første gang mellem København og Orlando. Orlando blev lanceret som langdistancedestination fra Oslo sidste år.

  I eftermiddag lettede Norwegians første direkte flyvning mellem London Gatwick og Orlando International Airport. Norwegian er blevet en stor aktør i London Gatwick og er i dag det eneste flyselskab, som tilbyder lavprisbilletter mellem Storbritannien og USA.

  ”England er blevet et vigtigt marked for os, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde flere langdistanceruter mellem London Gatwick og USA. Norwegian flyver allerede mellem Orlando og Oslo, og ruten er meget populær hos både europæere og amerikanere. Tidligere i denne uge afgik også første flyvning mellem København og Orlando. Vi synes, at rejsende fortjener billige og fleksible billetter over Atlanten, ” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

  Ruten mellem London Gatwick (LGW) og Orlando (MCO) kommer til at operere en gang ugentligt, på lørdage. Lanceringen af langdistanceruter mellem London Gatwick og USA er et led i Norwegians strategi om at vokse globalt og få et stærkere fodfæste internationalt. I foråret lancerede Norwegian direkte flyvninger mellem London Gatwick og New York (JFK), Los Angeles (LAX) og Fort Lauderdale (FLL).

  Norwegian har flere hundrede piloter og kabineansatte på basen i London Gatwick. I år etablerer Norwegian også en langdistancebase i London Gatwick, hvor både piloter og kabinepersonale ansættes.

  Norwegian har syv 787 Dreamlinere i flåden. Selskabet har yderligere 10 Dreamlinere i bestilling med levering indtil 2018.
   
  Henrik Olsen "Synes godt om" dette.

Del denne side