Køb Miles & More point med 20% rabat - kun her i juni

Poster i 'ALLE ANDRE FLYSELSKABER' oprettet af Henrik Olsen, 16/6/14.

 1. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,574
  "Synes godt om" modtaget:
  26,593
  Point:
  113
  Køb Miles & More point med 20% rabat. Dette er her i juni måned muligt at gøre. Efterfølgende lukker Lufthansa for muligheden for at købe point overhovet.

  Derfor står man og mangler nogle point for at kunne købe den bonusbillet, man har drømt om, så er dette en mulighed. Dog en mulighed som forsvinder med udgangen af juni måned. Ifølge informationen fra Lufthansa så er der ikke planer om at genindføre denne mulighed igen i nærmeste fremtid.
  Der er tale om en mulighed for at købe 20.000 miles til Lufthansas Miles & More program. Til dette giver de så 20& i bonus så man ialt får 24.000 miles på sin konto.

  [​IMG]
  Lufthansa – Køb miles inden udgangen af Juni måned.
  Prisen for at købe disse 20.000 miles plus de 4.000 miles i bonus er EUR 475,- (DKK 3.545,-). Dette er ikke umiddelbart billigt, men hvis vi sammenligner det med SAS, som lige har nedsat priserne på deres EuroBonus point, så er det næsten halv pris. SAS vil have EUR 600,- for samme øvelse. Det er de 20% i bonus som gør forskellen, da SAS tager EUR 500,- for 20.000 point.
  Er dette så et godt køb?

  Her på Bonusfeber køber vi ofte point når der er kampagner ude. Det har igennem tiden primært været ved US Airways som er kendte for at være meget gavmilde med deres point salg i både køb og bytte kampagnerne. Der plejer man at kunne få op til 100% i bonus på køb af point. Og hvis man vælger den rigtige kampagne så koster de 50.000 point plus 50.000 i bonus godt USD 1.850,- og er nok til en tur i business class til USA og retur igen eller næsten nok til en første klasses bonusbillet til Asien som kunne være med Thai Airways fra København til Franfurt og så til Bangkok.
  Så vi vil ikke anbefale at benytte os af dette tilbud med mindre man står og mangler pointene og man virkelig skal bruge dem til at få nok point til at kunne købe en bonusbillet på især deres første klasses produkt. Ellers er det for dyrt købte point.
  Link til at købe miles findes her
  Link til Miles & More findes her
  Read the whole post here.
   

Del denne side