Konkurrence: Vind 2 flybilletter Aarhus - Stockholm

Poster i 'INSIDEFLYER DK - LOUNGE' oprettet af Henry, 5/6/24.

 1. Henry

  Henry VIP medlem

  Beskeder:
  6,449
  "Synes godt om" modtaget:
  12,906
  Point:
  113
  Vind flybilletter for to t/r med BRA fra Aarhus Airport
  Vind to flybilletter t/r med BRA til den svenske hovedstad, Stockholm. Du skal bare tilmelde dig Aarhus Airport’s nyhedsbrev. Er du allerede tilmeldt, deltager du helt automatisk.

  Se her: Konkurrencevilkår BRA - Aarhus Airport

  Konkurrencen løber til og med den 31. august 2024.

  Konkurrencevilkår og betingelser

  • Ved deltagelse i konkurrencen tilmelder du dig Aarhus Airport’s nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder fra Aarhus Airport, rejseinspiration og gode tilbud på rejser. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.
  • Alle eksisterende modtagere af Aarhus Airport’s nyhedsbrev deltager i konkurrencen på samme vilkår som ny-tilmeldte.
  • Som deltager skal du være fyldt 18 år. Ansatte hos Aarhus Airport eller BRA samt ægtefæller og andre personer i ansattes husstand må ikke deltage i konkurrencen.
  • Vinderen får direkte besked på mail. Du skal efter modtagelsen kontakte Aarhus Airport for at opgive dit fulde navn og adresse, så BRA kan uddele præmien. Gavekortet er personligt og kan ikke overdrages til andre og kan heller ikke byttes til kontanter eller andre rejsemål.
  • Gavekortet gælder kun til ruten mellem Aarhus og Stockholm opereret af BRA. Personen, som du rejser sammen med, skal rejse samtidig med dig.
  • Gavekortet kan benyttes i perioden fra den 1. september til den 31. oktober. Vi anbefaler, at du er tidligt ude med bestillingen. Efter at rejsen er bekræftet, er det ikke muligt at ændre på bestillingen. BRA tager forbehold for fyldte fly og ændringer i rutetilbud.
  • Gavekortet skal benyttes inden den angivne tidsfrist, og gyldigheden kan ikke forlænges. Har du ikke mulighed for at rejse inden for den givne tidsperiode, er billetten tabt.
  • Konkurrencen arrangeres udelukkende af Aarhus Airport i samarbejde med BRA og afvikles på Aarhus Airport’s sociale medier.
  • Oplysninger som deltagere giver til Aarhus Airport behandles i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Mailadresse og navn videregives ikke.
   
  Martin81 og JackB "Synes godt om" dette.

Del denne side