L.A. og Vegas

Poster i 'DESTINATIONER' oprettet af Ali Taran, 11/11/14.

 1. Ali Taran

  Ali Taran VIP medlem

  Beskeder:
  580
  "Synes godt om" modtaget:
  1,414
  Point:
  93
  Det er min første tråd så undskyld på forhånd hvis det kommer op det forkert sted

  En go ven og mig selv skal en tur til Usa midt december. Vi rejser den 16. december og er afsted i 10 dage.

  Kan i anbefale nogen gode hoteller i L.A og i Vegas
   
 2. tbh

  tbh VIP medlem

  Beskeder:
  3,122
  "Synes godt om" modtaget:
  8,172
  Point:
  113
  Har selv været begge steder i oktober, og LA afhænger meget af hvad i har planlagt. Jeg boede på det billigste Hampton Inn (i Carson) da det var forholdsvis tæt på lufthavnen (10mi) når vi alligevel have lejet bil, og havde gratis parkering. Men trafik i LA er "spændende" så da vi ankom tog det 2 timer at komme dertil. Den anden vej var der ingen problemer. LA er kæmpe kæmpe kæmpe stort, og med trafik tager det tid at komme rundt, så ville nok overveje noget tæt på det i vil der.
  Og grunden til at det var Hampton er at jeg generelt har gode erfaringer der fra med kvalitet/pris/morgenmad, samt jeg med MVP rate fik det lidt billigere og med MVP fasttrack fik HH guld efter 4 stays.

  I Vegas har jeg boet på Bellagio, SLS Las Vegas, Luxor & Excalibur. Jeg har spillet lidt "MyVegas" på facebook og derigennem fået 25% af prisen på Bellagio, gratis nat på Luxor & Excalibur (dog skulle resort fee stadig betales) og jeg fik også 2 gratis billetter til Zumanity (fint, men ikke så anbefalelsesværdigt som jeg tror andre shows er). Det er dog for 2 brugere/2personer med de rewards.
  Det kommer meget an på prisen for de dage du skal være der, jeg ville gå efter noget billigt, men gerne på center strip, da det hurtigt kan blive langt at gå (måske mindre slemt med mindre varme i december).
  Jeg syntes bedre om atmosfæren på "midrange" hoteller som monte carlo & new york new york, end både de dyre som bellagio, og de billige som luxor/excalibur. Bellagio er slet ikke prisen værd!
  SLS Las Vegas var ok når det var billigt, men med mindre du skal bruge spejlet i loftet så ville jeg finde noget med en bedre lokation. Jeg fik dog 5.000 ekstra point derfra, fordi jeg lavede ekspress check out og ikke fik kviteringen før 3 mails og 11 dage efter.

  blev vist lidt for glad ved at tænke mig tilbage til Vegas, så sorry wall of text, men god tur!!
   
  mhsalv og Flemming Poulsen "Synes godt om" dette.
 3. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  0
  "Synes godt om" modtaget:
  1
  Point:
  99
  Begge steder er der meget at vælge imellem. LA er et stort område, så det afhænger meget af hvor I vil hen og hvad I vil se.

  Las Vegas skal I bo på eller ved The Strip. Her vil jeg anbefale jer at gå efter de gode tilbud, som man ofte kan finde på Casino-hotellerne. I skal ikke forvente skyhøj kvalitet, men de fleste steder er rimelige, så personligt ville jeg nok lade prisen afgøre det. Vær dog opmærksom på at de fleste hoteller opkræver et "resort fee", som skal regnes ind i prisen.

  Her er et par anmeldelser af Vegas-hoteller vi har lavet på Bonusfeber den seneste tid:

  http://bonusfeber.dk/mgm-grand-las-vegas/
  http://bonusfeber.dk/luxor-las-vegas/
  http://bonusfeber.dk/er-excalibur-las-vegas-et-eventyr/
   
 4. Ali Taran

  Ali Taran VIP medlem

  Beskeder:
  580
  "Synes godt om" modtaget:
  1,414
  Point:
  93
  Vi lander i SFO og skal køre til L.A så jeg har ingen anelser om hvor i L.A vi skal bo. Regner med at vi skal se walk of fame og universal studios og Hollywood og andre turist fæller. Har ingen kendskab til Usa så i må meget gerne komme med råd til hvor i L.A vi burde bo og hvor vi ikke burde bo.


  Hensyn til anmeldelserne på hoteller i vegas. Jeg har læst dem alle tre. Syntes ikke de lige frem de lokker :D Så det var mere derfor jeg spurgte om i kendte til et hotel på The Strip som rent faktisk var værd at smide penge på.

  Første gang vi begge skal til usa og vi glæder os helt vildt meget :D:p:cool:o_O:rolleyes: specielt vegas er en drenge drøm så vil helst ikke skuffes....

  Og TBH tak for din lange svar. Altid spændende med folk oplevelser.
   
  Henrik Olsen "Synes godt om" dette.
 5. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  0
  "Synes godt om" modtaget:
  1
  Point:
  99
  De tre hoteller som vi har anmeldt kan du ofte få meget billigt. Tror Henrik var helt nede og betale under 40usd pr. nat + resortfee. Og til den pris skal du ikke være bekymret for at bo der. De ligger godt alle tre og er helt okay - dog uden at være prangende. men det afhænger jo helt af prisen. Personligt ville jeg gå efter de gode tilbud. Tiden i Vegas tilbringes sjældent på hotelværelset ;)
   
  Ali Taran "Synes godt om" dette.
 6. Clipper

  Clipper Aktivt medlem

  Beskeder:
  137
  "Synes godt om" modtaget:
  132
  Point:
  43
  I skal helt klart bo på "the Strip" når I er der første gang, generelt er hotel standarden bedre og billigere end andre steder i USA men alt har sin pris (vær forberedt på papirtynde vægge) ;-) Jeg har selv boet i Vegas og været der utallige gange pga familie og jeg skal selv derover igen til februar både til LA og Vegas og San Diego.

  LA er efter min mening stor og intetsigende, det eneste jeg synes der er værd at se og opleve er Universal Studios (tager en dag) og Venice Beach, resten er relativt og Hollywood er meget turistet. Vedr. hoteller så undgå Inglewood ved LAX da det er et hårdt område især om natten og kan kun anbefales til/fra lufthavnen.

  Vi skal selv se LA og bor i Hollywood (kæresten har aldrig været der) og har taget Dunes Inn da det ligger rimelig centralt til de steder vi skal se og det var billigt ;-) Vi flyver med JetBlue (USD56 o/w) fra Long Beach til Vegas da køreturen tager ca 5 timer og vi skal leje bil igen og køre til San Diego.

  I Vegas bor vi på Flamingo, det er et udmærket hotel og det ligger lige i "smørhullet" hvor alt sker.
  Hvis I har bil så kan Sunset Station hotels buffet anbefales, det ligger lidt i den anden ende men til mega billig pris og rigtig god i forhold til turiststederne og mere lokal. Det gamle downtown vil jeg ikke anbefale da der er mange gøglere men det er en smagssag.

  Hvis I har tid så tag til Grand Canyon, det er ca 6-7 timer i bil fra Vegas eller endnu bedre 45min med fly. Der ligger iøvrigt 2 outlets for enden af strippen i hver sin retning og pudsigt nok kører stripbussen fra den ene til den anden, mod lufthavnen er den overdækket og den anden er ikke så kommer an på vejret ;-)

  UNDGÅ weekenderne i Vegas hvis I kan for køreturen fra LA en fredag kan ofte tage det dobbelte og hjem søndag det samme - iøvrigt er hotellerne også en del billigere hvis man undgår weekenderne.
   
  AMJ, Ali Taran og Flemming Poulsen "Synes godt om dette"
 7. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,290
  "Synes godt om" modtaget:
  6,933
  Point:
  113
  Grand Canyon er fantastisk og et must på sådan en tur. Når I alligevel er på tur fra SF til LA, så gør et holdt ved Pismo Beach, som ligger under 100 km nordvest for Los Angeles. Fantastisk udsigt og hoteller til fair priser. Jeg boede selv på Best Western Plus Shore Cliff Lodge. Det er ikke i nærheden af at være et resort - standarden er dog ok. Her lidt udsigt:

  [​IMG]

  Så er der jo også den tidligere dansker-koloni Solvang, meeeen I overlever det nok, hvis I ikke kigger forbi. Det er meget-meget kitsch og meget lidt virkeligt.
   
  AMJ, mhsalv, Ali Taran og 2 andre "Synes godt om" dette.
 8. Clipper

  Clipper Aktivt medlem

  Beskeder:
  137
  "Synes godt om" modtaget:
  132
  Point:
  43
  Gør jer store overvejelser hvad der er vigtigst at opleve for afstandene snyder og tager langt længere tid end man regner med. Indenrigsfly er billige så hvis I skal tilbage til SF og flyve hjem så flyv fra evt Vegas for at spare tid. Det koster ikke mere at aflevere bilen i en anden by.
   
 9. Ali Taran

  Ali Taran VIP medlem

  Beskeder:
  580
  "Synes godt om" modtaget:
  1,414
  Point:
  93
  Vi skal flyve hjem fra vegas så vi aflevere bilen også i vegas. Men fedt med gode råd. Det vil vi ta med i vores overvejelser. Jeg overvejer en flyve tur over Grand Canyon. Men ven er lidt bange for fly. Vil i anbefale helikopter eller fly??

  Vi havde overvejet at stoppe ved Santa Barbara og overnatte der inden vi kører videre til L.A men det kan da godt være vi skulle overveje Pismo Beach. Ville lige prøve at tjekke den mere ud. Det ser jo total lækkert ud :p

  Regner heller ikke med at der er det helt store ved L.A men når man er på de kanter så skal man lige forbi byen man har set så meget i tv. Jeg kan stadig ikke helt finde ud af om vi skal bo inde i byen eller bo fint lidt ydre kanten af byen. Tænker vi har jo bil... Men ja det er ikke nemt :)

  Har flere venner som har været forbi Solvang. Dem alle har sagt SPILD AF TID. Så tror ikke vi besøger det danske by i guds eget land.
   
 10. Clipper

  Clipper Aktivt medlem

  Beskeder:
  137
  "Synes godt om" modtaget:
  132
  Point:
  43
  Jeg har kun prøvet fly derud - den ene gang kun overflyvning af ydre GC og det var lidt skuffende - den anden gang landede vi og kørte i bus og det var helt klart en bedre oplevelse men man regne med ca 8 timer for det arrangement.

  En af mine venner tog helicopter turen derud frem og tilbage og han var ret begejstret .- det kostede ca 2000,-
  Et minus er at der forekommer ofte kraftig turbulence, der var kun 2 ud af 17 der ikke brækkede sig - jeg var den, det skal du nok ikke sige videre...;-) min ven sagde der kun var lettere turbulence med helicopteren så det svinger...
   
  Kristian "Synes godt om" dette.
 11. Kristian

  Kristian VIP medlem

  Beskeder:
  5,297
  "Synes godt om" modtaget:
  12,909
  Point:
  113
  @Ali Taran - ved ikke hvor meget du går op i kæder og hoteller, men jeg har boet på Hilton Grand Vacations og de ligger lige bag flamingo, ikke noget at pral af, men det var billigt og det gav point og nætter på kontoen... - bare et lidt anderledes forslag...
   
 12. Ali Taran

  Ali Taran VIP medlem

  Beskeder:
  580
  "Synes godt om" modtaget:
  1,414
  Point:
  93
  Lyder fedt med flyve tur til Grand Canyon. Og sjovt det er altid ham som fortæller historien som aldrig brækker sig :cool: Nu er jeg mere tændt på en fly/helikopter tur.

  @Kristian Jeg er forholdsvis ny i den her bonus verden. Jeg har EBS kort. Hensyn til hotel har jeg ikke helt bestemt mig for hvilken kæde jeg skal satse på. Dem jeg overvejer er BW kæden da de gir 600 point på overnatning (men syntes de har tit tarvelig hoteller ) Club carlson ved egentlig ikke helt hvorfor :) og så har jeg overvejet Hilton kæden. Jeg har læst her at der kan man vist godt snakke sig til guld medlemskab. (ved ikke lige helt om det passer eller hvordan). Så når jeg beslutter mig for en bestemt eller to hotel optjening programmer vil jeg også ha det med i mine overvejelser.
   
  Clipper "Synes godt om" dette.
 13. Baadsgaard

  Baadsgaard VIP medlem

  Beskeder:
  1,212
  "Synes godt om" modtaget:
  4,497
  Point:
  113
  Prøver lige at puffe til den her tråd - eftersom jeg kom til at booke en Now or Never til LA i april fra torsdag til mandag og skal have fundet på et eller andet at lave derovre. Overvejer indenrigs fra LAX til SFO.
  Er Concierge hos Carlson og Diamond hos Hilton, så deres hoteller er foretrukne. Turist-fælderne i LA er ikke et must for mig. Det er min første tur til USA.
  Så har nogen tips, så kom gerne med dem.
   
  Kristian "Synes godt om" dette.
 14. john christensen

  john christensen TripFlyer

  Beskeder:
  142
  "Synes godt om" modtaget:
  360
  Point:
  63
  Spændende tur, du skal på @Baadsgaard. Hvis du kommer til SFO så vil jeg gerne anbefale en tur til Alcatraz-fængslet. Du kan købe billetter på forhånd så du ved, hvilken båd du skal med ud på øen... Der er guidet rundtur (ingen IRL guide) men med headseat, hvor man hører tidligere fanger personale fortælle om stedet Brugte uden problemer 2½ time derude. Personligt synes jeg, det var meget spændende.

  En rundtur rundt med en sight-seeing bus er jo også en ok ide, eftersom de kommer en række steder på kort tid...

  I LA kan jeg, hvis du er til film osv., anbefale en guided bustur rundt, hvor I kommer forbi en masse lokations, der er brugt til film. Da jeg kørte rundt, så vi bl.a. Nakatomi Plaza (skyskraberen fra Die Hard) osv. osv.. Vi var også forbi Hollywood Boulevard og se stjerner i fliserne.. Men ja, det er jo lidt en turistfælde, som du jo ikke lige efterspørger.. og så koster turen kassen - læs man bliver taget lidt i r.... Men omvendt, hvor tit er man i LA..
   
  Baadsgaard "Synes godt om" dette.
 15. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,604
  "Synes godt om" modtaget:
  26,665
  Point:
  113
  Jeg støtter @john christensen i det med en bus - når jeg er et nyt sted og kun har få timer eller en enkelt dag så tager jeg en af de hop on/off busser og ser på under 4 timer alt det vigtige. Så vælger jeg 2-3 ting som jeg vil se nærmere på og tager den tur.

  Men på din tur så kan jeg anbefale følgende. Lej en bil i San Francisco og kør ned af High Way 1. Du tager så en række stop undervejs inden du rammer LA og har en dag der. Det er ikke super meget tid, men det er en fed tur om du kan lide at køre bil. Jeg har taget den 2 gange på den tid og det er vildt fedt. Du ser rigtigt meget. Så booker du en one way billet fra Los Angeles til San Francisco og bum - så er du klar til at komme hjem igen.
   
  AMJ "Synes godt om" dette.
 16. Baadsgaard

  Baadsgaard VIP medlem

  Beskeder:
  1,212
  "Synes godt om" modtaget:
  4,497
  Point:
  113
  Lyder fedt - og nu er det jo LA, jeg flyver til, så en enkeltbillet til SFO derfra - prøve at få et eller andet i stand i Silicon Valley og så bruge weekenden på at køre tilbage til LA......
   
 17. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,604
  "Synes godt om" modtaget:
  26,665
  Point:
  113
  Du kan gøre det begge veje - enten køre fra L.A. til SFO og flyve retur eller starte med at flyve til SFO og så køre til L.A. Jeg ville nok vælge det som passe bedst med flyene (kan ikke huske når SAS lander i L.A.), men hvis det giver tid til en lille flyvning til SFO samme aften valgte jeg nok dette så jeg kunne starte næste morgen med at køre sydpå til Monterey og se akvariet og få lidt at spise og så videre sydpå og lige runde Solvang og få en frikadellemad og så videre mod L.A. og så bruge en dags tid der inden du flyver hjem til DK igen :)
   
 18. Baadsgaard

  Baadsgaard VIP medlem

  Beskeder:
  1,212
  "Synes godt om" modtaget:
  4,497
  Point:
  113
  Ja, hvor svært kan det være - det lyder som opskriften på min tur. Og kan jeg så få et par møder i Silion Valley, sidder den lige i skabet.
  Tak!
   
 19. RasmusH

  RasmusH VIP medlem

  Beskeder:
  873
  "Synes godt om" modtaget:
  2,702
  Point:
  93
  Røg også på det der viste sig at væren en NON :)

  Har to dage i LA - jeg har booket det her Doubletree hotel til 107$ døgnet (prisen falder når man søger HHoners medlem) http://doubletree3.hilton.com/en/ho...hotel-los-angeles-commerce-LAXCMDT/index.html
  Det ligger fint i forhold til at komme rundt, og ser ud til at være fornuftig kvalitet. Samtidigt noget af det billigste jeg har fundet.

  Regner dog stadig med at holde øje rundt omkring, hvis der kommer et bedre tilbud.

  Har tidligere været i LA, så har ikke det store jeg skal se. Regner med at cruise rundt i byen og spise lidt god mad :)
   
  Baadsgaard "Synes godt om" dette.
 20. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,290
  "Synes godt om" modtaget:
  6,933
  Point:
  113
  Jeg kørte fra LA til SF, men som en kollega sagde - og som jeg vil give ham ret i, er det en smule bedre at køre den anden vej. Man kører tættere på vandet = bedre udsigt!

  Så hvis der er frit valg, så kør fra SF til LA.
   
  Nielspg og Baadsgaard "Synes godt om" dette.

Del denne side