Lufthansa - Miles & More, Access Denied

Poster i 'ALLE ANDRE FLYSELSKABER' oprettet af phoenixcnnj, 5/2/24.

 1. phoenixcnnj

  phoenixcnnj Medlem

  Beskeder:
  29
  "Synes godt om" modtaget:
  57
  Point:
  13
  Kære IFer,

  Jeg har været i Lufthansa Miles & More for mange år og har en del af miles samlet. Da LH meldte ud de ændringer i 2024 om programmet, valgte jeg at starte at gå et andet sted hen.

  Inden de miles udløb, skal jeg jo bruge dem hos LH. Men hver gang når jeg prøver at søge en award billet på M&M hjemmeside eller App, fik jeg en Access Denied besked.

  Har også kontaktet M&M support, men disse dage får man simpelthen intet hjælp fra dem. Derfor prøver jeg at spørge her om nogen har oplevet lignende hos M&M? Hvis ja, hvad det kan skyldes?

  På forhånd tak!

  Med Venlig Hilser / Jonas Screenshot 2024-02-05 at 19.11.20.png Screenshot 2024-02-05 at 18.50.39.png
   
  PENSIONISTEN og Henry "Synes godt om" dette.
 2. Beaglen

  Beaglen VIP medlem

  Beskeder:
  520
  "Synes godt om" modtaget:
  1,817
  Point:
  93
  Der henvises i svaret til, at du skal kontakte kundeservice telefonisk direkte på det danske nummer. Har du prøvet det? Jeg kan godt se problemet i, hvis du har forsøgt at kontakte dem telefonisk, men at du bare sidder fast i køsystemet ud at komme nogle vegne. Som jeg ser det kan du ikke bruge deres standard/automatsvar til noget og jeg finder det mistænksomt at LH ikke vil svare på skriftligt hvad problemet skyldes. Det eneste du spørger om, er årsagen til hvorfor du ikke har adgang til bestillingssiden. Der henvises bl.a. til brug af databeskyttelse, men den forklaring køber jeg simpelthen ikke. Hvis du oplever problemer med at komme igennem til deres kundeservice telefonisk, så svarer du tilbage på mailen at du har forsøgt adskillige gange. Så må de komme med et bedre svar til dig.
   
  PENSIONISTEN, Ulrik og Henry "Synes godt om dette"
 3. phoenixcnnj

  phoenixcnnj Medlem

  Beskeder:
  29
  "Synes godt om" modtaget:
  57
  Point:
  13
  Tak for svar. jeg må prøve igen.
   
  Beaglen og Henry "Synes godt om" dette.
 4. phoenixcnnj

  phoenixcnnj Medlem

  Beskeder:
  29
  "Synes godt om" modtaget:
  57
  Point:
  13
  En lille opdatering herfra.

  Har været i dialog med M&M service team siden. Har prøvet med mange løsninger, f.eks. login med M&M no. i stedet for LH travel ID; prøvede fra an anden PC eller OS eller browser; prøvede at slette og reinstall M&M APP... fejl stadig der.

  Derfor vil jeg gerne spørge, er det nogen som har M&M konto, kan måske prøve at se om du kan søge for en reward billet hos M&M?? Så ved jeg, denne fejl er udelukkende hos mig eller er en fejl som rammer bredt??

  Mange tak herfra :)
   

Del denne side