Norwegian åbner ny base på Mallorca

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 3/5/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,290
  "Synes godt om" modtaget:
  7,003
  Point:
  113
  Norwegian - 2016-05-03 12:05 CEST
  [​IMG]  Norwegian åbner ny base i Palma på Mallorca og lancerer flere indenrigsruter i Spanien. I forbindelse med baseåbningen øger selskabet også antallet af afgange til og fra øen for skandinaviske rejsende.

  Norwegian fortsætter sin internationale ekspansion med annonceringen af en ny base i Palma de Mallorca Lufthavn. Det er selskabets syvende base i Spanien og den 16. i Europa. Basen etableres med to fly og vil skabe over 60 lokale arbejdspladser for piloter og kabineansatte. Derudover vil der også skabes jobs på jorden, som knytter sig til operationen.

  ”Spanien er et vigtigt marked for Norwegian med flere indenrigsruter mellem de spanske storbyer Barcelona, Madrid og Malaga og De Kanariske Øer. Derudover flyver vi mange ruter mellem Spanien og andre dele af Europa. Åbningen af en ny base i Palma vil øge Norwegians tilstedeværelse i regionen og bidrage til den lokale økonomi gennem flere jobs og øget turisme”, siger administrerende direktør i Norwegian Bjørn Kjos.

  Danske passagerer kan flyve med Norwegian til Mallorca fra både København og Aalborg. Fra 1. juni øger selskabet fra ni til 12 ugentlige afgange mellem København og Mallorca og hele to daglige afgange om ugen i perioden 19. juni til 13. august. Selskabet øger også antallet af afgange mellem Mallorca og byer som Oslo, Stockholm og Gøteborg. Derudover lancerer Norwegian også indenrigsruter mellem Palma de Mallorca og Barcelona og Madrid.

  Norwegians øvrige spanske baser er i Madrid, Barcelona, Alicante, Malaga, Las Palmas og Tenerife.
   

Del denne side