Norwegian øger til og fra Mallorca - to daglige afgange fra København i sommermånederne

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 5/4/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,290
  "Synes godt om" modtaget:
  7,003
  Point:
  113
  Norwegian - 2016-04-05 10:09 CEST
  [​IMG]

  Norwegian øger antallet af ruter til og fra Palma de Mallorca efter stærk vækst i efterspørgslen. Øgningen indebærer blandt andet, at selskabet vil have to daglige afgange i sommermånederne mellem København og Mallorca.

  Efter stærk vækst i Spanien og en markant stigning i efterspørgslen øger Norwegian antallet af ruter mellem Mallorca og København, Oslo, Stockholm og Gøteborg. Kapaciteten stiger med 20 procent fra samme periode sidste år:

  ”Spanien er et vigtigt og hurtigt voksende marked for Norwegian. Mallorca er et populært rejsemål, og vi ser frem til at kunne tilbyde skandinaver endnu flere afgange at vælge mellem således, at de rejsende får endnu større fleksibilitet, særligt i sommerhalvåret,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

  Palma er hovedstaden på Mallorca – en spændende destination, som har meget at byde på. Sol og strand er et trækplaster for mange, men byen har også en rig kulturhistorie. Udover fantastiske strande har Mallorca meget at byde på for rejsende, som ønsker en mere aktiv ferie på cykel eller til fods.

  Stadig flere rejsende fra Spanien vælger Norwegian, hvoraf mange flyver til USA via Skandinavien. Flere afgange mellem Mallorca og Skandinavien bidrager til endnu flere muligheder for videreforbindelser i Norwegians store rutenetværk.

  Det nye ruteprogram:
  Norwegian går fra ni til tolv ugentlige afgange mellem København og Palma de Mallorca, og i sommermånederne vil Norwegian have hele to daglige afgange mellem de to destinationer.

  Norwegian tilbyder ruter mellem Mallorca og København, Aalborg, Oslo, Bergen, Stavanger, Stockholm, Gøteborg, Helsinki og London.

  Norwegian har i dag 14 spanske destinationer på kortet: Palma de Mallorca, Alicante, Barcelona, Madrid, Malaga, Gran Canaria og Tenerife.
   

Del denne side