Norwegian etablerer ny base i Rom

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 9/2/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,295
  "Synes godt om" modtaget:
  7,015
  Point:
  113
  Norwegian - 2016-02-09 12:39 CET
  [​IMG]  Norwegian fortsætter sin internationale ekspansion og etablerer en ny base i Roms Fiumicino lufthavn. Det er Norwegians første base i Italien. Baseåbningen, med placering af to fly i lufthavnen, vil skabe over 60 jobs for piloter og kabinepersonale.

  Norwegian fortsætter den internationale ekspansion med annonceringen af en ny operativ base i Rom Fiumicino. Dette er selskabets første base i Italien og den 15. i Europa.

  Til foråret vil Norwegian placere to Boeing 737-800-maskiner i Fiumicino-lufthavnen, som til at begynde med skal operere flyvninger fra Rom til dele af Nordeuropa.

  ”Vi er meget glade for at åbne vores første italienske base i Rom Fiumicino, da lufthavnen spiller en strategisk vigtig rolle i vores fortsatte ekspansion. Rom er Nordeuropas ’gateway’ til Italien, så ikke overraskende genererer Fiumicino to tredjedel af passagererne, vi flyver til og fra landet. Derfor sætter vi til sommer næsten 500.000 sæder til salg til og fra Rom,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

  ”Baseåbningen giver os mulighed for at styrke tilstedeværelsen i regionen ved at skabe nye arbejdspladser og bidrage til øget turisme. En styrket tilstedeværelse i Rom vil også være afgørende for at etablere os som et pålideligt og komfortabelt alternativ for rejsende fra Rom til destinationer i Europa,” siger Kjos.

  Roms Executive Vice-President for Avation Development på Aeroporti di Roma, Fausto Palombelli, ønsker Norwegian velkommen:

  ”Vi er glade for at ønske den nye base velkommen til Rom Fiumicino Lufthavn. Dette markerer en vigtig milepæl for lufthavnen og vil give passagerer, som rejser til og fra Rom, et bedre tilbud.”

  Norwegian flyver i dag til syv italienske lufthavne (Rom Fiumicino, Catania, Milano Malpensa, Sardinien, Palermo, Pisa, og Venedig), hvor selskabet opererer 24 europæiske ruter. I 2015 fløj Norwegian over 800.000 passagerer til og fra Italien.
   
  PENSIONISTEN "Synes godt om" dette.

Del denne side