Norwegian først i Europa med live tv i luften

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 23/11/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,246
  "Synes godt om" modtaget:
  6,486
  Point:
  113
  Norwegian - 2015-11-23 13:51 CET
  [​IMG]  Norwegian lancerer i dag, som første flyselskab i Europa, live tv om bord. Den norske TV 2 Nyhetskanalen og Bloomberg Television er tilgængelig gratis på Norwegians 87 WiFi-fly på europæiske flyvninger. Passagerer kan se tv på egen medbragte PC, tablet eller smartphone.


  Norwegian tilbyder gratis WiFi på 87 af selskabets Boeing 737-800, og den nye tv-løsning vil være tilgængelig på alle disse fly. Lanceringen af live tv om bord blev vist på norske TV 2 Nyhetskanalen på en flyvning mellem Oslo og Berlin i dag.

  ”Vi er meget glade for at være de første i Europa med gratis, direkte tv i luften. Ved at tilbyde TV 2 Nyhetskanalen og Bloomberg Television får vores passagerer et endnu bredere underholdningstilbud om bord og dermed en bedre rejseoplevelse,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

  Det er et samarbejde mellem Norwegians bonusprogram, Norwegian Reward, og RiksTV, som gør lanceringen af live tv.

  ”Vi er stolte over at være medspiller i en sådan historisk begivenhed. At vise direkte tv på mobile enheder er en vigtig del af vores strategi. At vi får mulighed for at også gøre dette på Norwegians fly, er vi rigtig glade for,” siger administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland.

  Bloomberg Television kommer til at levere internationale nyheder om bord og tilbyder globale finans- og erhvervsnyheder samt analyser:

  ”Vi er glade for, at Bloombergs unikke og nyskabende tilgang til moderne erhvervsjournalistik og analyse vil være tilgængelig for Norwegians passagerer i Europa. Denne lancering giver rejsende over hele kontinentet muligheden for at følge de vigtigste nyheder live på Bloomberg TV og lande på sin destination velinformeret om dagens nyheder,” siger administrerende direktør i Bloomberg Media, Adam Freeman.

  TV 2 Nyhetskanalen, Norges eneste nyhedskanal på tv, er opdateret på nyheder og sport hele døgnet.

  ”Seerne forventer i dag, at de kan se direkte nyheder hele tiden. Sådan er verden blevet. Derfor er det glædeligt, at vi sammen med vores fremadskuende samarbejdspartnere kan tilbyde direkte nyheder i luften. Nu er det helt slut med, at man går glip af ’world breaking news’, mens man er i luften. Nyhedskanalen er bogstavelig talt i luften hele tiden,” siger nyheds- og sportsredaktør Jan Ove Årsæther hos TV 2.

  Tv-løsningen om bord leveres af Global Eagle Entertainment (GEE), som tilbyder underholdningsløsninger til flyselskaber verden over.


  Dokumenter
  Live tv info
  2015-11-23 13:51 CET
   
  Kristian "Synes godt om" dette.

Del denne side