Norwegian i stort samarbejde med danske rejsebureauer

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 21/4/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,290
  "Synes godt om" modtaget:
  7,003
  Point:
  113
  Norwegian - 2015-04-21 11:49 CEST
  [​IMG]

  Norwegian har indgået en stor aftale med Bravo Tours, Albatros Travel og Stjernegaard Rejser i forbindelse med de nye langdistanceruter, som selskabet præsenterede i København tirsdag. Aftalen indebærer, at Norwegian skal flyve rejsearrangørernes kunder til de caribiske øer Puerto Rico og St. Croix fra København. ”Endnu en blåstempling af vores langdistanceprodukt, ” siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.

  Da Norwegian tirsdag formiddag løftede sløret for tre nye langdistanceruter fra København til Las Vegas, Puerto Rico og St. Croix, kunne selskabet samtidig præsentere en stor aftale med Bravo Tours, Albatros Travel og Stjernegaard Rejser, der er nogle af Danmarks største rejsebureauer. Aftalen indebærer, at Norwegian skal flyve rejsebureauernes kunder til Puerto Rico og St. Croix, når de nye ruter starter op til november. Derudover har flere rejsearrangørerne samtidig vist stor interesse i at indgå aftale med Norwegian på flere af selskabets direkte ruter til USA fra København.

  ”Vi er meget glade for den aftale, vi har indgået med Bravo Tours, Albatros Travel og Stjernegaard Rejser. Det faktum, at så store og vigtige rejsearrangører har valgt Norwegian som samarbejdspartner, ser vi som stor cadeau til vores operation og endnu en blåstempling af vores langdistanceprodukt. Vi glæder os til at byde charterpassagerer velkommen om bord på vores nye ruter, ” siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.

  ”Høj kvalitet og pålidelighed er helt afgørende for vores kunder, så derfor er jeg glad for, at vi kan tilbyde flyvninger med Norwegian til Puerto Rico og St. Croix, som længe været yndede rejsemål for mange af vores kunder. Med Norwegians stabile langdistanceoperation bestående af 787 Dreamlinere, verdens mest moderne passagerfly i drift i dag, er vi sikre på, at vores kunder får en behagelig rejse, ” siger Peder Hornshøj, administrerende direktør i Bravo Tours.

  Norwegians nye langdistanceruter
  Norwegian annoncerede i dag, at flyselskabet åbner nye, direkte ruter til Las Vegas og den caribiske ø Puerto Rico fra København. Derudover åbner Norwegian en rute til St. Croix, en del af de tidligere Dansk Vestindiske Øer via Puerto Rico. Norwegian bliver eneste flyselskab, der tilbyder ruter til de tre destinationer fra København. Norwegian har også direkte langdistanceruter til New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando og Bangkok fra København.
   

Del denne side