Norwegian indgår charteraftaler i USA for første gang

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 13/7/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,295
  "Synes godt om" modtaget:
  7,015
  Point:
  113
  Norwegian - 2016-07-13 18:11 CEST
  [​IMG]

  Norwegian har for første gang indgået charteraftaler i USA. Selskabet skal flyve rejsende for Apple Vacations og Funjet Vacations fra USA til Caribien og Mexico. Charterkontrakten har en værdi på 120 millioner norske kroner.

  Norwegian vil stationere tre Boeing 737-800 i Milwaukee, Wisconsin og Chicago/Rockford, Illinois og flyve til destinationer i Mexico, Jamaica og den Dominikanske Republik fra december 2016. Kontrakterne, som har en værdi på 120 millioner norske kroner, betyder, at Norwegian vil operere mere end 600 charterflyvninger fra december i år til april næste år. Norwegian vil dermed få udnyttet flyene mere effektivt, når der er lavsæson i Europa.

  I vinterhalvåret sidste år åbnede Norwegian for første gang ordinære ruter mellem USA’s østkyst og Martinique og Guadeloupe med fly, som ellers flyver i det europæiske rutenet. Nu udvides denne satsning til også at omfatte chartermarkedet.

  ”Vi er meget tilfredse med at udvide vores charteroperation til USA. Det er en milepæl for Norwegian, og vi ser frem til at byde endnu flere amerikanere velkommen om bord på vores nye fly med gratis WiFi”, siger kommerciel direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.
   

Del denne side