Norwegian indgår nye aftaler om handling services i flere lufthavne

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 5/1/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,295
  "Synes godt om" modtaget:
  7,015
  Point:
  113
  Norwegian indgår nye aftaler om handling services i flere lufthavne
  Norwegian - 2015-01-05 12:09 CET
  [​IMG]

  Norwegian indgår nye aftaler om handling services i flere lufthavne i Skandinavien fra 1. april. Selskabet Menzies Aviation, som Norwegian allerede har et udstrakt samarbejde med, skal levere alle handling services i Oslo Lufthavn og Københavns Lufthavn.
  Norwegian har for nylig gennemført en større budrunde vedrørende levering af handling services i Norden. Handling services indebærer blandt andet indtjekning af passagerer, bagagehåndtering og services i forbindelse med, at flyet står parkeret i lufthavnen. Selskabet Menzies Aviation, som Norwegian allerede benytter i en række lufthavne i Europa og USA, har fået hele kontrakten i Oslo og København.
  Budrunden har resulteret i følgende nye aftaler fra 1. april:
  Norge:
  Menzies Aviation bliver Nowegians nye handlingselskab i Oslo Lufthavn (OSL). Aviator har fået kontrakterne i de øvrige lufthavne i Norge med undtagelse af Alta, Kirkenes og Evenes, hvor samarbejdet med SGH fortsætter.


  Danmark:
  Menzies Aviation bliver Norwegians nye handlingselskab i Københavns Lufthavn (CPH)

  Sverige:Swedavia, som allerede i dag i mindre lufthavne i Sverige leverer services mens flyet er parkeret i lufthavnen, overtager også Norwegians passagerhåndtering i disse lufthavne (Kiruna, Luleå, Umeå og Visby). I Gøteborg fortsætter Norwegian samarbejdet med Menzies Aviation, mens samarbejdet med Aviator fortsætter i Stockholm og Malmø.
   

Del denne side