Norwegian indgår nye charteraftaler for over 200 millioner norske kroner

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 14/8/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,278
  "Synes godt om" modtaget:
  6,807
  Point:
  113
  Norwegian - 2015-08-14 08:00 CEST

  Norwegian fortsætter med at flyve charterrejsende og har indgået nye aftaler med flere rejseselskaber i Norden og England. I Norden har Norwegian indgået aftaler TUI, Thomas Cook og Vitaltours om at flyve rejsende til De Kanariske Øer. I England har Norwegian indgået aftale med Nelson Travel, Balkan Holidays og Skiworld om flyvninger til flere forskellige skidestinationer. Kontrakten har en værdi på over 200 millioner norske kroner.

  ”Vi er meget glade for, at vi kan fortsætte med at flyve charterrejsende denne vinter og for at have indgået aftaler med rejseselskaber, som vi ikke tidligere har haft et samarbejde med. Norwegian ser frem til at ønske endnu flere rejsende velkommen om bord på vores nye, mere miljøvenlige fly med gratis WiFi,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

  Aftalen indebærer, at Norwegian denne vinter skal flyve rejsende fra Danmark, Norge, Sverige og Finland til Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Norwegian skal også flyve fra England til Grenoble, Lleida og Sofia.
   

Del denne side