Norwegian: Information om onsdagens trafikprogram

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 10/3/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,246
  "Synes godt om" modtaget:
  6,486
  Point:
  113

  Norwegian - 2015-03-10 20:07 CET
  [​IMG]

  Pilotstrejken blandt de skandinaviske piloter i Norwegian er endelig overstået. Desværre tager det noget tid i forhold til at komme tilbage i normal drift efter 11 dage med strejke. Norwegian beklager at meddele, at også i morgen, onsdag d. 11. marts, vil mange af vores passagerer blive berørt af eftervirkningerne af strejken. Vi vil arbejde hele natten for at få så mange flyvninger på plads som muligt og opfordrer vores passagerer til at følge med på vores hjemmeside for information omkring den enkelte flyvning. De allerfleste ruter mellem Skandinavien og Spanien og mellem Skandinavien og London, går som normalt. Det samme gælder ruterne mellem Skandinavien og USA samt Skandinavien og Thailand.

  Passagerer, som har registreret sit mobilnummer på sin Norwegian-profil, og som bliver berørt af strejken, vil få sms af Norwegian. Vi opfordrer alle til at følge med på vores hjemmeside for opdateret information.

  Kunder, som er berørt af aflysninger, kan ringe på følgende nummer, som er døgnåbent: +47 21 49 21 49.

  Norwegian beklager på det stærkeste over for alle rejsende, som bliver berørt af aflysninger. Vi vil stadig gøre alt, vi kan, for at tage vare på vores passagerer på bedst mulig måde, og vi glæder os til at byde velkommen om bord hos os med et normalt flyprogram i løbet af kort tid.
  Disse afgange afgår efter planen som normalt

  Flyvninger til/fra England med rutenummer DY2400 til DY2900
  Flyvninger til/fra Spanien med rutenummer DY5100 til DY5598
  Flyvninger til/fra Finland med rutenummer 5599 til 5999
  Flyvninger til/fra USA og Thailand med rutenummer DY7001 til DY7999
   

Del denne side