Norwegian lancerer flyvninger til Las Vegas, Puerto Rico og St. Croix fra København

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 21/4/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,245
  "Synes godt om" modtaget:
  6,469
  Point:
  113
  Norwegian lancerer flyvninger til Las Vegas, Puerto Rico og St. Croix fra København
  Norwegian - 2015-04-21 11:45 CEST
  [​IMG]

  Norwegian udvider sit langdistancerutenet med tre nye ruter til november. Fra København åbner flyselskabet direkte ruter til Las Vegas og Puerto Rico, og derudover åbnes også en rute til St. Croix, en del af de tidligere Dansk Vestindiske Øer. Norwegian bliver eneste flyselskab, der tilbyder ruter til de tre destinationer fra København.

  Til efteråret kan rejselystne danskere flyve med Norwegian til tre nye langdistancedestinationer fra København. På et velbesøgt pressemøde i Københavns lufthavn lancerede selskabets administrerende direktør Bjørn Kjos nye direkte flyvninger til Las Vegas og San Juan på den caribiske ø Puerto Rico. Derudover vil Norwegian også tilbyde flyvninger til St. Croix i kombination med Puerto Rico. Øen er del af de tidligere Dansk Vestindiske øer. Flere byer på St. Croix har danske navne, og øen har stadig mange danske historiske levn.

  De nye ruter får hver en ugentlig afgang og har første flyvninger i begyndelsen af november. Norwegian bliver eneste flyselskab, som tilbyder danske rejsende afgange til de tre destinationer. Norwegian lancerer også Puerto Rico som ny destination fra Oslo, Stockholm og London, ligesom selskabet også åbner mellem Stockholm og Las Vegas.

  ”Norwegians langdistanceruter er meget populære, og vi er rigtig tilfredse med for at kunne tilbyde vores passagerer helt nye rejsemål i Caribien og USA. Langdistancerutenettet bliver stadig større, og Norwegian bliver nu eneste operatør, som tilbyder direkte flyvninger til Las Vegas og Puerto Rico fra Skandinavien og London. Derudover er vi glade for at give danske passagerer mulighed for at rejse til St. Croix, en del af de tidligere Dansk Vestindiske Øer,” siger Norwegians kommercielle direktør, Thomas Ramdahl.

  ”Markedet for langdistanceruter har alt for længe været præget af alt for høje billetpriser og lidt fleksible billetter. I Norwegian er vi optaget af, at alle skal have råd til at flyve – også til oversøiske destinationer, ” siger Thomas Ramdahl.

  Københavns Lufthavns administrerende direktør, Thomas Woldbye, kalder de nye Norwegian ruter en dejlig fødselsdagsgave – for lufthavnen og ikke mindst for passagerne.

  ”Københavns Lufthavn fyldte 90 år i går. Så det er en rigtig god, ekstra gave til CPH og ikke mindst passagererne med Norwegians nye ruter fra København til Caribien og Las Vegas,” siger Thomas Woldbye.

  Karin Gert Nielsen, Managing Director Scandinavia, U.S. Virgin Islands Tourism Office er meget glad for Norwegians nye caribiske ruter:

  ”Vi er utrolig glade for, at Norwegian har valgt at sætte Dansk Vestindien på deres rutenet fra næste vinter. Det giver en helt unik mulighed for danskere til at besøge U.S. Virgin Islands, som de hedder i dag. Vi tror på, at Norwegians ugentlige flyvninger vil være med til at styrke båndene mellem U.S. Virgin Islands og Danmark specielt set i lyset af, at 2017 er 100-året for salget af øerne til USA. Vi forventer virkelig, at Norwegians nye rute vil bidrage til en stigning i turismen på øerne,” siger Karin Gert Nielsen.
  Fakta om de nye ruter fra København


  København-Puerto Rico Fra den 6. november flyver Norwegian en gang ugentligt fra København til San Juan (fredag). Ruten opereres i vinterprogrammet. Priser fra 1.699,- enkeltbillet.

  København-St. CroixFra den 6. november flyver Norwegian en gang ugentligt fra København til St. Croix (fredag) i kombination med Puerto Rico. Ruten opereres i vinterprogrammet. Priser fra 1.699,- enkeltbillet.

  København-Las VegasFra den 10. november flyver Norwegian en gang ugentligt fra København til Las Vegas (tirsdag). Priser fra 1.699,- enkeltbillet.

  Information om Norwegians nye langdistanceruter fra Oslo, Stockholm og London kan findes på www.norwegian.com

  Læs mere om Norwegians nye destinationer i vedlagte PDF.

  Relateret materiale
  Dokumenter
  Information about Norwegian's new long haul destinations 2015
  2015-04-21 11:45 CEST
   

Del denne side