Norwegian lancerer tre nye USA-ruter fra Paris

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 19/2/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,290
  "Synes godt om" modtaget:
  6,940
  Point:
  113

  Norwegian - 2016-02-19 07:50 CET
  [​IMG]

  Norwegian fortsætter den internationale ekspansion med lanceringen af nye langdistanceruter i takt med, at flere fabriksnye fly sættes i trafik. Selskabet skal for første gang flyve fra Paris og Charles de Gaulle-lufthavnen til New York, Los Angeles og Fort Lauderdale. Flyvningerne starter 29. juli.

  Norwegian indtager Paris (CDG) med fire ugentlige afgange til New York (JFK), to ugentlige afgange til Los Angeles (LAX) og en ugentlig afgang til Fort Lauderdale (FLL). Det bliver Norwegians første ruter fra Charles de Gaulle-lufthavnen.

  Det er under tre år siden, at Norwegians langdistancefly lettede for første gang. Nu tilbyder selskabet 38 direkte langdistanceruter, hvilket er flere endnu noget andet europæisk selskab fra USA til Europa.

  “Vi er meget glade for at kunne give rejsende fra Paris muligheden for at rejse til USA til en lav pris i vores splinternye Dreamlinere. Op mod 30 procent af alle, der flyver med Norwegian mellem USA og Europa er amerikanere, så vi ser også frem til at tilbyde amerikanske rejsende endnu flere europæiske destinationer at vælge i mellem. Vi kan mærke, at interessen for lave priser mellem USA og Europa er meget stor, og vi lover, at der kommer flere nye ruter til endnu flere spændende destinationer i fremtiden,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

  Flyvningerne mellem Paris og USA gennemføres med Boeing 787 Dreamliner, som er en af de mest miljøvenlige flytyper på markedet. Norwegian blev sidste år kåret til det mest brændstofeffektive flyselskab over Atlanten af The International Council on Clean Transportation. Norwegians flyflåde har i dag en gennemsnitsalder på blot 3,6 år, hvilket gør den til en af de grønneste i verden.

  Norwegian lancerer flere nye langdistanceruter i år, heriblandt fra Danmark. Til foråret åbner Norwegian en rute mellem København og Boston samt ruterne Oslo-Boston, London-Boston og London-San Francisco. Gå ind på www.norwegian.dk for mere information.
   

Del denne side