Norwegian med international vækst og 14 procent flere passagerer i september

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Henrik Olsen, 7/10/17.

 1. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,597
  "Synes godt om" modtaget:
  26,642
  Point:
  113
  [​IMG]  Norwegian lægger endnu en måned bag sig med over tre millioner passagerer. I alt fløj 3,1 millioner passagerer med selskabet i september, hvilket er en stigning på 14 procent fra samme periode sidste år. Væksten er størst på de internationale ruter. Belægningen steg til 90 procent.

  I alt 3.165.031 passagerer fløj med Norwegian i september, hvilket er 386.225 (14 procent) flere end samme måned sidste år. Den totale trafikvækst (RPK) steg med 29 procent og kapacitetsvæksten (ASK) med 28 procent. Belægningen i september steg med 0,3 procentpoint til 90 procent.

  ”Vi er meget tilfredse med, at stadig flere passagerer vælger Norwegian, når de skal ud at flyve; ikke mindst i jobsammenhæng. Vi oplever stabil, god efterspørgsel i Skandinavien, men væksten er størst på selskabets interkontinentale ruter. Global ekspansion er vigtig for både at styrke konkurrenceevnen i et marked med stærk konkurrence og bidrage til øget værdiskabelse, der hvor vi flyver”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

  Norwegian gennemførte 99,6 procent af de planlagte flyvninger i september og punktligheden var på 77,9 procent.

  Norwegians flådefornyelse fortsatte i september med leverance af en Boeing 787-9 Dreamliner og én Boeing 737-800. Med en gennemsnitsalder på 3,6 år er Norwegians flyflåde blandt de mest moderne og miljøvenlige i verden.

  Selskabets nye ruter fra London til Singapore, Denver og Seattle startede denne måned. Det samme gjorde samarbejdet mellem Norwegian og det britiske flyselskab easyJet. Samarbejdet indebærer, at Norwegians langdistanceruter til og fra London Gatwick er til salg hos Europas næststørste lavprisselskab.
   
  MortenS, Henry og PENSIONISTEN "Synes godt om dette"

Del denne side