Norwegian Reward runder fire millioner medlemmer

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 18/4/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,290
  "Synes godt om" modtaget:
  7,003
  Point:
  113
  Norwegian Reward runder fire millioner medlemmer – 2.000 nye kunder hver dag
  Norwegian - 2016-04-18 10:09 CEST
  [​IMG]  Norwegians loyalitetsprogram, Norwegian Reward, runder i dag fire millioner medlemmer. Hvert år øger medlemstallet med 750.000, hvilket svarer til mere end 2.000 nye kunder hver dag.

  Norwegian Reward er et af verdens mest generøse loyalitetsprogrammer for flypassagerer og har nu nået fire millioner medlemmer. 450.000 af disse er danske, og derudover har programmet et stort antal internationale medlemmer.

  ”Vi er meget tilfredse med, at fire millioner passagerer har valgt at blive medlem af Norwegian Reward. Vi ser en stor medlemsvækst i nye markeder, særligt i England og Spanien, og fordelsprogrammet vokser med omkring 750.000 medlemmer hvert år, hvilket svarer til mere end 2.000 nye kunder om dagen. Loyalitet er vigtigt for os, og vi gør altid vores yderste for at give passagererne mest valuta for pengene”, siger Norwegian Reward-chef Brede Huser.

  I 2015 lancerede Norwegian Reward en række nye kundefordele, hvilket har gjort fordelsprogrammet endnu mere fleksibelt for medlemmerne. Hver gang medlemmer flyver eller booker hotel eller lejebil med udvalgte leverandører, tjener de CashPoints. Disse kan bruges til at bestille flybilletter – helt uden restriktioner.

  Norwegian Reward gør det muligt for alle at tjene CashPoints uanset, hvor ofte de rejser. Optjente CashPoints kan bruges, når passagererne vil, til hvilke produkter de ønsker, og alle vores sæder er lige så tilgængelige for dem, som betaler med CashPoints som for alle andre. Dette er helt unikt sammenlignet med andre loyalitetsprogrammer”, siger Brede Huser.
   

Del denne side