Norwegian viderefører Aalborg-Alicante i vinterhalvåret

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 21/8/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,295
  "Synes godt om" modtaget:
  7,015
  Point:
  113
  Norwegian - 2016-08-21 17:27 CEST
  [​IMG]  Efter stor succes har Norwegian valgt at videreføre ruten mellem Aalborg og Alicante ind i den kommende vintersæson. Selskabet vil fortsætte med at operere ruten med en ugentlig afgang.

  I det kommende vinterhalvår får sol- og varmehungrende nordjyder endnu flere muligheder for at flyve med Norwegian til det sydlige Spanien. Efter stor succes har Norwegian således valgt at videreføre sin Alicante-rute fra Aalborg Lufthavn.

  ”Vi har oplevet en rigtig stor efterspørgsel på vores spanske ruter fra Aalborg. Over en længere periode har vi på ruterne til Alicante, Malaga og Mallorca oplevet, at over 90 procent af sæderne har været booket. Derfor er vi også rigtig glade for at kunne annoncere, at nordjyske rejsende nu får mulighed for at komme ned til sol og varmere himmelstrøg i Alicante til vinter”, sier Norwegians kommercielle direktør, Thomas Ramdahl.

  ”Siden vi startede op i Danmark, har Aalborg været en vigtig del af operationen, og vi mærker, at nordjyderne stor sætter pris på vores billige billetter til spændende destinationer. Vi er godt fyldt op over hele rutenettet fra Aalborg, og på ruten til København ser vi eksempelvis, at mange forretningsrejsende vælger vores produkt med splinternye fly med gratis WiFi”, siger Ramdahl.

  ”Vi er glade for, at Norwegian udvider deres trafik ud af Aalborg Lufthavn. Vi har fra vores passagerer oplevet en kraftig stigende interesse for spanske rejsemål, og derfor er nyheden om, at Norwegians rute til Alicante nu bliver en helårsrute, meget velkommen”, siger Søren Svendsen, direktør i Aalborg Lufthavn.

  Flere vinterruter

  Udover Alicante tilbyder Norwegian også Aalborg-flyvninger til Malaga, og i år øger selskabet fra en til to ugentlige afgange til den spanske solkyst. Også ruten mellem Aalborg og London opererer Norwegian i det kommende vinterhalvår.

  Fakta om Aalborg-Alicante

  Norwegian vil i vinterprogrammet 2016/17 videreføre ruten mellem Aalborg og Alicante. Ruren vil opereres med en ugentlig afgang (lørdag). Billetter ligger til salg på www.norwegian.com.
   

Del denne side