Norwegians loyalitetsprogram vinder international pris

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 29/4/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,293
  "Synes godt om" modtaget:
  7,012
  Point:
  113
  Pressemeddelelse • 2016-04-29 10:40 CEST
  [​IMG]
  Norwegians loyalitetsprogram, Norwegian Reward, har i nat dansk tid vundet prisen som"Bedste newcomer" i den prestigefyldte Freddie Awards, der blev afholdt i Las Vegas. Millioner af rejsende verden over har stemt på Norwegian Reward.

  Norwegian Reward vandt den eftragtede pris ’Bedste newcomer’ ved nattens Freddie Awards. Loyalitetsprogrammet kom også ind på andenpladsen i kategorien ’Årets bedste loyalitetsprogram – Europa og Afrika’; Bag KLM/Air France, men foran både Lufthansa og SAS.

  ”Det er fantastisk, at loyale passagerer over hele verden har kåret Norwegian Reward til det næstbedste loyalitetsprogram i Europa og Afrika samt bedste ’newcomer’. Freddie Awards er en vigtig international branchekåring, og vi ser dette som en bekræftelse på, at Norwegian Reward er et godt tilbud til alle uanset, hvor meget man rejser. Næsten en ud af seks passagerer er allerede medlem, og vi vil fortsætte med at udvikle nye produkter og tjenester, der skal komme vores loyale passagerer til gode”, siger chef for Norwegian Reward Brede Huser.

  Norwegian Reward har nu nået mere end fire millioner medlemmer. 450.000 af disse er danske, og derudover har programmet et stort antal internationale medlemmer. I 2015 lancerede Norwegian Reward en række nye kundefordele, hvilket har gjort fordelsprogrammet endnu mere fleksibelt for medlemmerne. Hver gang medlemmer flyver eller booker hotel eller lejebil med udvalgte leverandører, tjener de CashPoints. Disse kan bruges til at bestille flybilletter – helt uden restriktioner.

  Om Norwegian RewardHver gang man bestiller en rejse med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards partnere, optjener man CashPoints, som kan bruges til at betale for flybilletter. Med Norwegian Reward får man også adgang til en række fordele, rabatter og ekstra CashPoints, når man bestiller lejebil, hotel og andre tjenester. For mere information besøg:https://dk.norwegianreward.com/. Fordelsprogrammet er helt gratis.

  Læs mere om Freddie Awards her:
  http://freddieawards.com/history/
   
 2. isolCBflyer

  isolCBflyer VIP medlem

  Beskeder:
  1,404
  "Synes godt om" modtaget:
  5,877
  Point:
  113
  Der er noget jeg undrer mig over, SAS Eurobonus rundede 4 mill medlemmer i efteråret '15, og de var så glade for det så de malede det på en 737'er. Et program som har været i "luften" siden 1992.
  https://insideflyer.dk/sas-runder-4-millioner-eurobonus-medlemmer/

  Norwegian, disse rødnæsede nordmænd med hang til at gøre alt ting lidt anderledes på forretningsfronten, har nu rundet de 4 mill medlemmer - vel på væsentligt kortere tid, nogle ganske få år vel jeg mene.
  Hvordan fanden kan de det, er der nogen der kan sprede tanker i den kloge ende over det?o_O
   
  clager "Synes godt om" dette.

Del denne side