Ny overenskomst for kabineansatte i Norwegian

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 5/2/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,290
  "Synes godt om" modtaget:
  6,940
  Point:
  113

  Norwegian - 2016-02-05 15:02 CET
  [​IMG]

  Norwegians kabineselskaber og Norwegian Kabinforening har underskrevet en ny, toårig overenskomst for Danmark og Norge.

  Norwegians kabineselskaber, Norwegian Kabinforening (NK) og fagforeningen Parat har de seneste uger forhandlet om en ny overenskomst for de kabineansatte i Danmark og Norge. Parterne har nu underskrevet en ny aftale, som gælder i to år. Den tidligere aftale udløb først 31. marts 2016, men parterne har været enige om at få en ny aftale på plads i god tid, før fristen udløb.

  De kabineansatte har fået en aftale med moderat lønstigning og en stillingsgaranti, som sikrer et antal ansatte inden for overenskomstområdet. Samtidig har kabineforeningen bidraget med mere fleksibilitet, når det gælder arbejdstid og en ændring i forsikringsordningen, som reducerer selskabets omkostninger og fordelsbeskatningen for den enkelte medarbejder.

  ”Vi har forhandlet i en konstruktiv og positiv tone og med et fælles mål om en aftale, der både ivaretager vores medlemmer og Norwegian som selskab. Aftalen, som nu er underskrevet, giver os trygge rammer og en sikker vej videre,” siger leder i Norwegian Kabinforening, Marit Lindén.

  Norwegian-chef Bjørn Kjos roser forhandlingsparterne og viljen til at blive enige. Han siger, at det giver gode resultater, når selskabets ledelse og de tillidsvalgte kan sætte sig ved forhandlingsbordet for at finde fælles løsninger.
   

Del denne side