Ny pressechef til SAS i Danmark

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 6/5/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,295
  "Synes godt om" modtaget:
  7,015
  Point:
  113
  Mariam Skovfoged bliver ny pressechef for SAS i Danmark. Hun kommer fra en stilling som pressechef i Miljøstyrelsen.

  33-årige Mariam Skovfoged er ansat som ny pressechef for SAS i Danmark, hvor hun tiltræder 1. juni 2016.

  Mariam har siden 2010 været ansat i Miljøministeriet, hvor hun både har arbejdet som pressemedarbejder i departementet og som pressechef i Miljøstyrelsen. Mariam har en fortid som reporter på både TV2 og Danmarks Radio. Hun er desuden uddannet journalist fra Syddansk Universitet.

  – Med Mariam Skovfoged får SAS en kompetent pressechef, der har solid erfaring med både journalistik og håndtering af medierelationer. Hun evner at stå både foran og bagved et kamera, hvilket er en fordel i en meget eksponeret virksomhed som SAS. Vi er glade for at kunne byde Mariam velkommen ombord, siger Karin Nyman, kommunikationsdirektør i SAS.

  Mariam Skovfoged bliver en del af SAS skandinaviske presseteam og skal bidrage til at udvikle og styrke SAS’ kommunikationsarbejde og omdømme.

  – Jeg ser meget frem til at være en del af SAS. Det bliver spændende at være i en virksomhed, som hele tiden udvikler sig, og som de fleste danskere har en mening om. Jeg glæder mig til at bruge min erfaring fra den journalistiske og ministerielle verden til at styrke presseindsatsen i Skandinaviens bedste flyselskab sammen med mine kommende kollegaer, siger Mariam Skovfoged.

  Mariam Skovfoged erstatter Trine Kromann-Mikkelsen, der stoppede ved udgangen af januar for at tiltræde som kommunikationschef hos høreapparatproducenten William Demant.
   
  Rikke Haugen Olsen "Synes godt om" dette.

Del denne side