Ophold i Las Vegas og billet fra Las Vegas til LA - Hvad skal jeg gå efter...

Poster i 'BONUSBILLET & REJSEHJÆLP' oprettet af Trolix2000, 4/12/16.

 1. Trolix2000

  Trolix2000 Medlem

  Beskeder:
  53
  "Synes godt om" modtaget:
  82
  Point:
  18
  Jeg er i Vegas fra den 20.-22. marts 2017 og prøver at maksimere opholdet så meget som muligt.
  Jeg overvejer at booke hotellet i Vegas på selve dagen, da det virker som om man kan gøre nogen rimelige vilde kup, hvis man har is i maven - men er der nogen der har noget inside-viden, som jeg overser? Jeg har stort set kun 2 meget små døgn i Vegas og skal derfor ha' så meget som muligt ud af det, så jeg kan sagtens leve med kun at sove 4-5 timer begge nætter ;-)
  Nogen gode fif - jeg vil gerne gamble en lille smule og måske lige besøge outlet-centeret og så få set lidt af de ikoniske ting, hvis tiden tillader det.

  Den 22/3-17 skal jeg videre til LA og i den forbindelse leder jeg efter det helt rigtige tilbud.
  Jeg skal være i LAX omkring 13:30-14:00 for der ankommer mine rejsefæller fra DK med SAS (mener de lander 13:10 eller noget i den stil).

  Jeg har sporet mig ind på Delta nok er dem der kommer tættest på tids-og prismæssigt, men kan jeg booke således at jeg må tage 2 kufferter med uden at blive totalt overcharget (Mener deres nye Comfort+ tillader 2 kufferter?). Og er Delta gode at rejse med (det er kun 1 times flyvning men alligevel)?

  Alle gode råd og indspark modtages med kyshånd.
   
  PENSIONISTEN og Henry "Synes godt om" dette.
 2. jakobv84

  jakobv84 Popcorn VIP medlem

  Beskeder:
  3,760
  "Synes godt om" modtaget:
  8,837
  Point:
  113
  Et indspark: Delta er bedste selskab at flyve med i USA. Southwest tillader 2 styk bagage uden beregning og gratis afbestilling på alle billetter...
   
  PENSIONISTEN, Michael Wahl og Henry "Synes godt om dette"
 3. Viblie

  Viblie Medlem

  Beskeder:
  3
  "Synes godt om" modtaget:
  20
  Point:
  13
  Kommer de fra Stockholm, så lander de nok 12.15 (flyver selv den tur i februar). Men det tager jo tid inden de er igennem immigrationen. Indenrigs i USA ved jeg ikke hvem der er bedst. Hvad med lejebil, og køre turen selv? Tager ca. 4 timer. Har kørt turen flere gange, kan mærke lidt kø når du nærmer dig LA, men ellers plejer det at gå fint igennem ørkenen.

  I Vegas plejer jeg at booke i god tid, men vi er der også i et par uger pga. turnering. Men downtown, kan man godt få nogle gode tilbud og upgrades hvis man stikker de i receptionen en 10-20 dollar seddel. evt. tjek groupon, der kan være der er nogle gode deals der, eller hotwire og priceline. Men hvis der er conventions el. samme tid som du er der, så er det ikke sikkert det er nemt, at få et billigt hotel. Du kan også spille myvegas på facebook, og nå at opnå gratis overnatning.

  Freemont street er en oplevelse i sig selv, og en smut ind på Golden nugget og se vandrutsjebanen, der går igennem en tank med haj. Når du aligevel er i den ende af byen. Jeg ville evt. tage en tur ud til hoover dam og se den, men der skal du nok sætte nogle timer af, da det tager ca. 45 min at køre en vej. Men alt kommer jo an på hvad du er til :) Prøv en af buffeterne, evt. Bellagio's buffet, eller Cæsars Bacchanal Buffet. Hvis du er til shows, kan jeg varmt anbefale at se et af cirque du soleils show. Har set samtlige Cirque show's i Vegas (pånær Criss Angel's), og den bedste synes jeg er O. Men alle shows er gode :) Gambling kan jeg ikke sige hvilket casino der er bedst, har ikke rigtig gamblet når jeg har været der....

  I forhold til outlet, så foretrækker jeg Premium outlet nord, synes det er det bedste af de to i Vegas. Det er udendørs, hvor south er indendørs.

  Håber det kunne hjælpe lidt.
   
  SophieHendriksen, mhsalv, Ali Taran og 3 andre "Synes godt om" dette.
 4. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,293
  "Synes godt om" modtaget:
  7,012
  Point:
  113
  Lej en bil og kør turen. Det er en god oplevelse!

  I Vegas skal du selvfølgelig skyde. Har selv prøvet her: http://www.battlefieldvegas.com/ - en god oplevelse på rigtig amerikansk vis.

  Er du vanvittig, tager du op i tårnet Stratosphere. Jeg tænkte, at jeg bare kunne købe de billige billetter og tage op og se på det. Men straks jeg var oppe, stod jeg i kø til en vanvidsmaskine. En karussel, som drejer ud fra det høje tårn og hvor selve sædet du sidder i bliver hævet, så du drejer rundt, mens du kigger flere hundrede meter ned og bare kan være sikker på at dø, hvis noget går galt. Nå, men søg på Youtube, hvis du får lyst :) Havde jeg fået lidt tid til at overveje det, havde jeg måske gjort det alligevel, men jeg endte med at holde mig for øjnene med brækfornemmelse.
   
  Henry "Synes godt om" dette.
 5. Trolix2000

  Trolix2000 Medlem

  Beskeder:
  53
  "Synes godt om" modtaget:
  82
  Point:
  18
  Tusind tak for feedback! Selv om jeg ved at turen i bil er en cool oplevelse (hvis man er fan af Fear and Loathing In Las Vegas), så orker jeg ikke 4-5 timer i bil blot for at skulle køre til LAX og hente mine medrejsende. Jeg tog en tur sidste år i bil fra Houston til Dallas og det var sgu' en lidt lang tur alene, så det bliver nok Delta på First (billetten koster lige over 100$) med afgang ved 11-tiden om formiddagen.
  Jeg vil meget gerne ud og skyde, så det tror jeg helt klart jeg gør og jeg vil se om jeg kan tage et show tirsdag aften og så ellers kaste mig over lidt let gambling (poker).
  Tak for tips om hoteller - det indgår nu i overvejelserne.
   
  Nicki Lolk Sørensen og Henry "Synes godt om" dette.

Del denne side