Radisson Blu Arlandia ved Stockholm Arlanda Lufthavn genåbner efter 2 års renovering

Poster i 'HOTEL OG BONUSPROGRAMMER' oprettet af Henrik Olsen, 5/4/14.

 1. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,574
  "Synes godt om" modtaget:
  26,593
  Point:
  113
  Radisson Blu Arlandia ved Stockholm Arlanda Lufthavn genåbner efter 2 års renovering. Samtlige 339 værelser og 30 konferencelokaler er blevet renoveret, og resultatet er i en klasse for sig.
  Det er gode nyheder som kommer fra hotelkæden Carlson Rezidor i disse dage. For et par dage siden åbnede de 2 nye hoteller i Oslo og nu genåbner Radisson Blu Arlandia ved Stockholm Arlanda Lufthavn igen efter den omfattende renovering det har været igennem siden efteråret 2012.
  Marie Tullberg som er general manager på Radisson Blu Arlandia udtaler:
  Vi er både glade og stolte over endelig at kunne fremvise det nyrenoverede Radisson Blu Arlandia for vores gæster. Vi har arbejdet længe med den indvendige ombygning af hotellet, og som resultatet er blevet, fristes vi næsten til at sige, at skønheden kommer indefra​
  Hotellet har som et rigtigt lufthavnshotel fri hotel shuttle og en morgensmadsbuffet der starter kl 04:30 om morgen. En rar ting om man skal med et tidligt fly og gerne ville have et godt måltid inden man tager til lufthavnen og dermed sparer penge på mad der eller i flyet. Det er noget vi på Bonusfeber godt kan lide at høre.
  [​IMG]
  Radisson Blu Arlandia
  [​IMG]
  Radisson Blu Arlandia
  Læs mere om hotellet her
  Primæssigt ligger det også rimeligt i forhold til andre priser i Stockholm centrum. Så om man skal have et møde i byen kan det svare sig at bo i lufthavnen og så tage Arlanda Express ind til byen om morgen i stedet for.
  Her på Bonusfeber har vi set priser for enkelte overnatninger helt ned til SEK 900,- for en overnatning i maj måned:
  [​IMG]
  Med de nye og moderne omgivelser på Radisson Blu Arlandia kommer skønheden altså indefra, og hotellet har nu en fantastisk atmosfære, der får gæsterne til at slappe af. I hotellets afslapningszone finder man desuden indendørs swimmingpool, VIP-sauna og træningscenter. Derudover garanterer både den nyrenoverede bar og restaurant gode oplevelser for de besøgende med god mad og drikke – hvad enten det gode selskab består af venner, familie eller kolleger.
  Stockholm Arlanda Lufthavn er sammen med det omkringliggende byområde, Airport City, en voksende region, og antallet af mennesker, der bor eller arbejder i området, forventes at stige markant de kommende år. Senest har lufthavnen selv annonceret massive milliardinvesteringer i udvidelser af kapaciteten over de kommende år.
  Klik her for at læse mere om udviklingsplanerne for Stockholm Arlanda Lufthavn  Read the whole post here.
   

Del denne side