Radisson Rewards vs Radisson Rewards Americas

Poster i 'HOTEL OG BONUSPROGRAMMER' oprettet af JackB, 23/2/22.

 1. JackB

  JackB Points chaser

  Beskeder:
  119
  "Synes godt om" modtaget:
  311
  Point:
  63
  Nogen som har erfaringer med Radisson Rewards efter USA nu er et selvstændig company?
  Jeg kan ikke finde nogen information om, at flytte status/point fra Radisson Rewards konto til Radisson Rewards Americas konto.

  Jeg har min konto på https://www.radissonhotels.com og kan selvfølgelig bare oprette en konto på https://www.radissonhotelsamericas.com men hvis der er nogen tricks til, at binde dem sammen, hører jeg gerne om det.
   
  Henry "Synes godt om" dette.
 2. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,267
  "Synes godt om" modtaget:
  6,714
  Point:
  113
  Jeg er landet i et limbo. Da de splittede det op, havde jeg pointbookinger i USA. Min konto blev automatisk konverteret til deres ikke-amerikanske afdeling, hvilket giver mening. Men min telefon opdaterede automatisk til den amerikanske app - og den var allerede logget ind.

  Det underlige er nu, at jeg kan se mine forventede point og logge ind på den ikke-amerikanske. Men hvis jeg prøver at logge ind på www på den amerikanske, melder den fejl. Det giver sådan set også mening, men min amerikanske app er stadig logget ind.

  Og da jeg var nødt til at afbooke point-bookingerne, blev de refunderet til en i princippet ikke-eksisterende amerikansk konto. Jeg kan se pointene i app'en, men ikke på min ikke-amerikanske konto.

  Jeg kæmper stadig med kundeservice. Men hver gang jeg snakker med dem, er det en ny, som ikke fatter situationen.
   
  THammer, Nielspg, Henry og 1 anden person "Synes godt om dette".

Del denne side