Rejse asien

Poster i 'BONUSBILLET & REJSEHJÆLP' oprettet af Thor Hartz, 5/9/15.

 1. Thor Hartz

  Thor Hartz Medlem

  Beskeder:
  35
  "Synes godt om" modtaget:
  95
  Point:
  18
  Hej alle,

  Jeg og min kæreste tænker at tage en rundtur i asien til vinter. Vi vil om muligt flyve med star alliance, så vi har mulighed for samtidig at optjene point.

  Vi har ikke helt lagt os fast på hvor endnu, men har tænkt at flyve til hong kong og så hjem fra enten singapore eller Bangkok. Men hvordan ved man om man tjener point og hvor mange på turen fra singapore eller Bangkok. Turen til hong kong kan man se på sas, men ikke det andet ben.

  Alternativt kunne være med sas til hong kong og så hjem fra tokyo.

  Hvilke selskaber er fine i asien, er air asia pålidelige - er klar over de har haft et par uheld, men tænker sådan generelt.

  Nogle bud på hvordan man kommer fra Vietnam/Thailand/Cambodia til tokyo bedst?

  Andre input til en asien rejse er også velkommen. Regner med at være afsted 2-2,5 måned.
   
 2. rasmus.emil

  rasmus.emil VIP medlem

  Beskeder:
  163
  "Synes godt om" modtaget:
  344
  Point:
  63
  Det kan være svært, at finde ud af hvilken bookingklasse du havner i , særligt hvis du booker en codeshare flyvning direkte hos SAS, der flyves af en partner.
  Du kan forsøge at bruge eksempelvis matrix.itasoftware.com, et nyttigt søgeværktøj der viser de aktuelle bookingklasser du havner i. Bemærk dog at du ikke kan bestille direkte gennem siden, men om nødvendigt skal videregive oplysningerne til et rejsebureau.

  Når du søger efter din rejse på SAS.dk, skal du huske at vælge muligheden "T/R: hjem fra anden by", så burde du kunne finde rejser hjem fra Bangkok og Singapore. Men tjek dine muligheder, det er nok ikke specielt billigt at booke disse Codeshare flyvninger hos SAS...
   
  Thor Hartz "Synes godt om" dette.
 3. Thor Hartz

  Thor Hartz Medlem

  Beskeder:
  35
  "Synes godt om" modtaget:
  95
  Point:
  18
  Jeg vil prøve at kigge på det søgeværktøj. Hvis man finder ruten og ser at bookingklassen giver point, kan man så booke den via sas eller en ota og være sikker på det er de samme bookingklasser?

  Så må jeg se hvilke muligheder der er billigst.. Har som sagt heller ikke lagt os fast på ruten eller landene endnu. Det kunne bare være sjovt også at få lidt point på kontoen samtidig og med SAS kan man jo også forsøge at opgradere via optiontown.
   
 4. rasmus.emil

  rasmus.emil VIP medlem

  Beskeder:
  163
  "Synes godt om" modtaget:
  344
  Point:
  63
  Som udgangspunkt ja, hvis du videregiver oplysningerne fra matrix.itasoftware.com, til et rejsebureau vil de booke dig i samme klasse hvis den fortsat er tilgængelig på købstidspunktet. Alternativt kan du finde den ønskede rejse (og bookingklasser) først med søgeværktøjet og derefter finde den samme rejse med Google Flights, som i langt de fleste tilfælde henviser til en OTA hvor du kan købe billetten direkte online...

  - Og som du selv nævner er OptionTown en rigtig god måde, til ikke bare at flyve mere komfortabelt, men også optjene en del ekstra bonuspoint...
   
 5. Thor Hartz

  Thor Hartz Medlem

  Beskeder:
  35
  "Synes godt om" modtaget:
  95
  Point:
  18
  Fedt tak for råd og input... Vil prøve at kigge nærmere på det. Lidt en jungle med de bookingklasser :)
   

Del denne side