Rejsebeskrivelse: Overnatning på Radisson Blu Edwardian Heathrow

Poster i 'REJSEBESKRIVELSER' oprettet af Henrik Olsen, 11/4/14.

 1. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,606
  "Synes godt om" modtaget:
  26,672
  Point:
  113
  Denne overnatning på Radisson Blu Edwardian Heathrow hotellet var i forbindelse med deltagelsen i en “end to end” test af den nye Terminal 2. Derfor skulle jeg finde et hotel som lå let tilgængelig og som også kunne tilbyde overnatning og transport til en god pris. Radisson Blu Edwardian Heathrow er altid en god kandidat for dette og det lykkes mig at booke et standard værelse til £72,- hvilket er tilfredsstillende.
  Introduktion:

  Radisson Blu Edwardian Heathrow er et ældre hotel og det kan ses så snart man træder ind i lobbyen der med sin ældre og typiske engelske stil viser at det ikke er et nybygget hotel. Det samme gælder for de lange gange i det store hotel grundet at der kun er 4 etager at fordele alle værelserne på. Det giver et noget større grundplan. Hotellet er dog moderniseret flere steder og det ses på værelserne med de nyere møbler og fladskærm TV og fx. også i resturanterne hvor nyt og gammelt blandes sammen på en pæn måde – dog ikke altid lige så komfortabelt.
  [​IMG]
  Radission Blu Edwardian Heathrow – Lobbyen
  Beskrivelse:
  Hotellet er som nævnt af ældre dato og har derfor en række forskellige værelsestyper. Dette er ikke så typisk i nyere hoteller som ofte holder sig til færre katagorier da dette er det mest effektive at sælge og vedligeholde.
  På Radisson Blu Edwardian Heathrow er der følgende værelser:
  • 177 double standard værelse
  • 86 twin standard double værelse
  • 61 king size standard værelse
  • 47 Double deluxe værelse
  • 17 twin deluxe værelse
  • 36 Triple værelse
  • 18 Business class værelse
  • 15 Junior suiter
  • 2 One bedrooms suiter
  Værelset som vi kigger på i denne test er et af de 18 Business Class værelser som vi ved check in blev opgraderet til.
  Selve værelset er i og for sig et klassisk hotel værelse, dog med den forskel at der ikke er et reelt arbejdsområde. Det er erstattet af et rundt bord med to stole. Dette er ofte rart at have om man er to personer der også skal have noget room service. Men for den typiske forretningsrejsende eller en der rejser alene er dette ikke optimalt. Der mangler slet og ret en god arbejdsplads så man sidder godt og kan arbejde med sin PC og se TV’et på samme tid. Dette kan især undre når værelsestypen er “Business Class”.
  [​IMG]
  Radission Blu Edwardian Heathrow – Business Class værelse
  Udover det bord med 2 stole er der en lænestol og dobbeltseng i værelset og i indgangspartiet er der skabe samt adgang til badeværelset. Badeværelset indeholder badekad med mulighed for brus, samt toilet og håndvask. På disse Edwardian hoteller i England har de valgt at bruge sæbe dispensere i stedet for de små engangsbeholdere til sæbe, shampoo etc. Dette er en udemærket ide ud fra omkostning og miljøgrunde, men jeg foretrækker selv af hygiejniske grunde engangsbeholderne og ikke en “fælles shampoo”.
  [​IMG]
  Radission Blu Edwardian Heathrow – Business Class værelse
  [​IMG]
  Radission Blu Edwardian Heathrow – Business Class værelse
  Der er på hotellet flere resturanter og også et par barer. En af dem tilbyder udendørs servering for dem som er rygetrængene. Der var på denne tirsdag aften godt gang i begge steder som der oftes er på engelske hoteller. Der var desuden også fodbold på TV’et så dette gav nok ekstra stemning.
  [​IMG]
  Radission Blu Edwardian Heathrow – En af hotellets barer
  Morgenmaden bliver serveret i 2 resturanter. Dene ene af dem er kun åben i selve rush hour hvor hovedresturanten er åben fra 06:30-10:30 og ligger i lobbyen modsat receptionen. Selve morgenmadsbuffeten har alt det som man kan forvente af et hotel i denne kategori. Der er desuden mulighed for at bestille specielle ting fra køkkenet såsom Eggs Benedict eller spejlæg hvis man foretrækker dette. Har man ikke morgenmad med i værelsesprisen eller en Club Carlson Concierge medlemsskab så koster det £17,75 per person for morgenmaden. Ikke billigt og man kan overvejer om man hellere skal spise i lufthavnen eller finde noget på vejen. Prisen er i min verden omkring standard og derfor kan jeg kun anbefale at man booker en rate med morgenmad og på denne måde sparer lidt penge i forhold til at købe det når man ankommer. Det er trods alt et af de steder som hotellerne tjener sine penge på. Trods dette er kvaliteten af maden god og der er gode muligheder for at smage forskellige varme og kolde retter.
  [​IMG]
  Radission Blu Edwardian Heathrow – Morgenmadsresturanten
  [​IMG]
  Radission Blu Edwardian Heathrow – Morgenmadsresturanten
  Eneste anke er møbleringen i resturanten. Det er behagelige stole og sofaer, men det er bare ikke så behageligt at spise ved, da det kan være svært at få en selv placeret tæt nok på bordet og dermed sin tallerken.
  [​IMG]
  Radission Blu Edwardian Heathrow – Morgenmadsresturanten
  Der er desuden på hotellet forskellige små butikker, stort konference center, fitness center og business center som nogle af de nævneværdige ting som man kan få brug for på et ophold. Der findes gratis trådløst internet over hele hotellet som dog virkede lidt langsom om aftenen da alle dem som ikke var i baren sikkert sad på deres værelser og streamede fodbold.
  Konklusion:
  Konklusionen på opholdet på Radisson Blu Edwardian Heathrow er at det er en god mulighed for en prisbillig overnatning med en god morgenmadsbuffet. Man får noget som er tilfredstillende og til den kvalitet man betaler for. Der er flere muligheder for transport lige til døren fra alle terminalerne i Heathrow. Enten med de gratis offentlige (røde) busser – linjerne 105, 110 og 140 og som kører hele døgnet – eller med Heathrow Hopper som koster £5-10,- per vej. Der er selvfølgelig også mulighed for at kører med taxi.
  Så skal man have en overnatning i Heathrow er dette et godt valg med kort transittid tilbage til terminalerne.


  Link til hotellet her
  Læs vores andre artikler om Club Carlson her
  This slideshow requires JavaScript.
  De næste dele i denne mini artikel serie vil være:


  Read the whole post here.
   

Del denne side