Hjemme igen og klar til at berette lidt om mine erfaringer. Riga er en meget hyggelig by at gå rundt i. Skal man tro på en engelsk undersøgelse, så har den Europas billigste juleshopping
http://takeoff.dk/riga-har-europas-billigste-juleshopping/. Julemarkedet var ved at blive installeret, mens jeg var der, men det kom ikke helt op endnu. Juleshopping måtte jeg dermed gemme til en anden gang. Så blev det endnu billigere.
Tak
@banditten for tippet om Radisson Skybar. Jeg nåede derop på min sidste dag. Det var dog en søndag og halvdelen Riga var der for at spise frokost. Åbenbart er det et meget populært sted for at fejre fødselsdag og andre fester. Selvom vi ikke kunne få et bord, kunne vi godt få et hurtigt indtryk af udsigten og tage et billede af den russisk-ortodokse kirke som ligger tæt på Radisson.
View attachment 13195
På restauranterne fik vi også nogle rigtig gode oplevelser. Først og fremmest var det fantastisk, hvor sødt og venligt personalet var alle vegne. Vi prøvede 3 forskellige restauranter, første aften restauranten B Bars
http://bbars.lv/en/ Her fik jeg min første Balsam nogensinde. Man skal jo prøve alt en gang.
View attachment 13196
Aftenens hit var deres kartoffelpandekager som bliver serveret med røget laks. Kartoffelpandekagerne var så fantastisk sprøde og lækre! Hvis jeg nogensinde kommer tilbage til restauranten, vil jeg bede om en dobbelt portion af dem, men uden laks!
View attachment 13197
Så kom der frokost på 3 Pavaru Restorans
http://www.3pavari.lv/en/. Det startede med at de lavede et maleri af flere forskellige dressinger og olier for os, som man kunne dyppe sit brød i. Det mindede meget om en berømt dessert fra den kendte restaurant Alinea i Chicago.
View attachment 13198
Der var regnvejr udenfor, så jeg glædede mig rigtig meget til den Ramen med and jeg havde bestilt, og den skuffede bestemt ikke!
View attachment 13199
Min favoritrestaurant var dog Muusu
http://www.muusu.lv/muusu/en/about-us. Supervenlig og professionel personale og simpelthen alt bare så velsmagende. En helt fantastisk oplevelse, så fantastisk at vi kom tilbage på vores sidste aften. Her er nogle af retterne vi smagte:
Ravioli with coal oven–roasted eel, Jerusalem-artichoke
cream, goose-liver and apple velouté
View attachment 13200
Hot-smoked fillet of river trout, free-range egg yolk cooked at 64 °C,
ricotta cheese, dill oil, french fries, pickled sweet onions, caper buds
View attachment 13201
Wels catfish fillet, potato confit in an olive oil, broccoli
and spinach purée, salsa verde with lentils
View attachment 13202
Butter-fried sturgeon fillet, broccolini, bottle gourd, langoustine,
saffron orange oil, langoustine bisque sauce
View attachment 13203
Click to expand...