SAS åbner Boston-rute i dag

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 29/3/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,290
  "Synes godt om" modtaget:
  7,003
  Point:
  113
  SAS åbner i dag den niende direkte rute til USA og runder 6.800 årlige flyvninger og 1,6 millioner sæder mellem Skandinavien og USA. SAS styrker dermed positionen som flyselskabet med det absolut stærkeste tilbud fra Skandinavien til Nordamerika.

  Som en del af SAS’ store ekspension på langdistanceruterne åbner flyselskabet i dag en ny helårsrute fra København til Boston med daglig afgang. SAS er det første flyselskab, som flyver direkte til Boston fra Skandinavien.

  SAS har netop klippet snoren på en ny rute fra Stockholm til Los Angeles og begynder til september at flyve til Miami. I forvejen flyver SAS fra Skandinavien til New York, Washington DC, Chicago og San Francisco.

  Dermed fortsætter SAS med at styrke sit tilbud til de frekvente rejsende på afgange mellem USA og Skandinavien. I 2016 tilbyder SAS cirka 500 flyvninger alene mellem Boston og København, 6.800 flyvninger mellem USA og Skandinavien eller totalt 1,6 millioner sæder.

  – Vi er flyselskabet med det absolut stærkeste tilbud fra Skandinavien til USA. Det sætter vores Nordamerikanske langrute-ekspansion en tyk streg under. København-Boston er vores niende rute og med ruterne fra København og Oslo til Miami, når vi til september op på 11 USA-ruter. Vores fokus er at gøre livet enklere for de frekvente rejsende, og hos dem vokser efterspørgslen efter direkte og fleksible rejsemuligheder til USA, siger koncernchef Rickard Gustafson, SAS.

  Ruten åbnes officielt i dag kl. 12.15 i Københavns Lufthavn af USA’s ambassadør Rufus Gifford, der er født og opvokset i Boston, koncerndriftsdirektør i SAS Lars Sandahl Sørensen samt Thomas Woldbye adm. direktør i Københavns Lufthavne.

  Ruten København-Boston henvender både til fritidsrejsende og til forretningsrejsende og skal imødekomme et stigende ønske om direkte og daglige afgange fra virksomheder inden for højteknologi, finans, medicinal samt højere læreranstalter. SAS forventer en markant andel rejsende til og fra det øvrige Skandinavien med Københavns Lufthavn som en smidig transferlufthavn.

  Ruten flyves indledningsvis med en Boeing 737-800 med 92 sæder. Derefter indsættes permanent en Boeing 737-700 med plads til 86 passagerer heraf 20 Business og 66 Go sæder. Ruten opereres af selskabet PrivatAir med et SAS-malet fly med ny kabinekonfiguration. Afgangs- og ankomsttidspunkterne på ruten er sammensat, så de passer med forbindelser til og fra København og centrale lufthavne i Skandinavien og Nordeuropa fx Bruxelles, Hannover og Düsseldorf.


  Tidstabel – København-Boston

  Fra København: Afrejse dagligt med SK927 kl. 12:50 med ankomst i Boston kl. 15:20
  Fra Boston: Afrejse dagligt med SK928 kl. 17:30 med ankomst efterfølgende dag kl. 7.00
   
 2. jefi99

  jefi99 Titanium VIP Member

  Beskeder:
  2,282
  "Synes godt om" modtaget:
  4,782
  Point:
  113
  Flemming Poulsen "Synes godt om" dette.
 3. Kristian

  Kristian VIP medlem

  Beskeder:
  5,297
  "Synes godt om" modtaget:
  12,909
  Point:
  113
  ingen yoga, whaaaat....:eek:
   
  Peter F., Kenneth K, isolCBflyer og 1 anden person "Synes godt om dette".
 4. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  0
  "Synes godt om" modtaget:
  1
  Point:
  99
  Det var en skræmmende oplevelse på Arlanda :eek:

  Kombineret med både Veganer restaurant i LA og ingefærshots samt fitness instruktør ombord har jeg stadig traumer efter oplevelsen... Så fint bare med pindemadder i dag ;)
   
  Peter F., Baadsgaard, Ulrik og 4 andre "Synes godt om" dette.
 5. Rikke Haugen Olsen

  Rikke Haugen Olsen VIP medlem

  Beskeder:
  309
  "Synes godt om" modtaget:
  705
  Point:
  93
  Det lyder lige som noget for mig. Mums.
   
 6. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  0
  "Synes godt om" modtaget:
  1
  Point:
  99
  Jeg har stadig mareridt over oplevelsen :eek:
   
  CHA211, mhsalv, isolCBflyer og 5 andre "Synes godt om" dette.
 7. Kristian

  Kristian VIP medlem

  Beskeder:
  5,297
  "Synes godt om" modtaget:
  12,909
  Point:
  113
  CHA211, *flyer og isolCBflyer "Synes godt om dette"
 8. Daniel K

  Daniel K VIP medlem

  Beskeder:
  404
  "Synes godt om" modtaget:
  918
  Point:
  93
  Bliver spændende at se om den kan løbe rundt, yielden må være noget anderledes på denne konfiguration end en all-business.
   
 9. obs

  obs VIP medlem

  Beskeder:
  1,445
  "Synes godt om" modtaget:
  2,960
  Point:
  113
  Min første tanke efter at have læst reportagen fra eventet i CPH: Hvor er Rickard Gustafsson og Eivind Roald henne? Denne ruteåbning havde åbenbart ikke fortjent helt så meget opmærksomhed fra SAS, selvom enhver åbning af nye ruter vel burde få maksimal opmærksomhed hvis man ønsker at de skal blive en succes. Jeg kunne ikke helt lade være med at undre mig en smule, også fordi at man nu havde fået den amerikanske ambassadør til deltage.

  Jeg troede egentlig at CPH var en vigtig base for SAS, men man kunne jo godt fristes til at tro det modsatte.
   
  CHA211, Flemming Poulsen, *flyer og 2 andre "Synes godt om" dette.
 10. isolCBflyer

  isolCBflyer VIP medlem

  Beskeder:
  1,403
  "Synes godt om" modtaget:
  5,874
  Point:
  113
  CHA211, *flyer og Kolmorgen "Synes godt om dette"
 11. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  0
  "Synes godt om" modtaget:
  1
  Point:
  99
  Tænkte faktisk det samme. Det var faktisk en lidt tynd omgang. Hvor der var gaver i ARN (til LAX Google Cardboard VR glasses) og underholdning i gaten, så var der ingen goodie bag, souvenir eller underholdning i CPH. Tre taler, pindemadder og nogle papirflag blev det til... Så ja, absolut ikke samme fokus som LAX og HKG. Spændt på at se hvad de gør med MIA.
   

Del denne side