SAS investerer i dansk luftfart

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 18/1/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,295
  "Synes godt om" modtaget:
  7,015
  Point:
  113
  Indenrigsflyvninger er en vigtig sammenhængskraft i det danske samfund. SAS står for effektive og punktlige rejser på tværs af det danske land og bidrager til samfundets vækst og udvikling med op til 44 daglige afgange mellem regionale lufthavne og København. SAS vil fremme indenrigsrejsen og halverer nu prisen på klippekort.

  Rejsende til og fra danske lufthavne har behov for en smidig, effektiv og behagelig rejse og ikke mindst mulighed for fleksibilitet i begge ender. Med et klippekort til flyet, SAS Travel Pass, kan enkeltrejsen gøres for 750 kr. for en fleksibel billet med samme fordele som SAS’ premiumprodukt, SAS Plus. Klippekortet kan bruges til indenrigsrejser mellem Aalborg, Aarhus, Billund og København.

  – SAS er gået forrest, når det gælder udviklingen af dansk luftfart og tilgængeligheden til Danmark til glæde for dansk erhvervsliv og institutioner. Vi har længe haft et ønske om, at man fra politisk hold støtter en vækstdagsorden for luftfarten, og er derfor rigtig glade for, at regeringen har sat luftfart på dagsordenen og i dag lancerer en række initiativer for en national luftfartsstrategi, siger direktør for infrastruktur Lars Wigelstorp Andersen, SAS.

  – SAS vil naturligvis også tage vores del af opgaven med at udvikle dansk luftfart, nu hvor det konkrete arbejde i dag er skudt i gang. Derfor kommer vi med et særligt attraktivt tilbud til indenrigspendlere i Danmark.

  Halv pris på fleksible billetter
  Klippekortet, som indeholder 40 rejser, kommer til at koste 30.000 kr. – en rabat på 47 % for rejsende til og fra Billund, Aarhus og København. Klippekortet er tidligere testet blandt rejsende til og fra Aalborg og København. Her bliver prisen reduceret med 6 % fra 32.040 kr. til 30.000 for 40 rejser.

  Med klippekortet får kunden fleksible billetter med mulighed for ombooking lige op til afgang, adgang til Fast Track og adgang Lounge. Rejser kunden yderligere fem gange oven i de 40, klippekortet giver adgang til, optjener man et EuroBonus Guldkort. Salget begynder den 18. jan og slutter den 17. feb.

  Læs mere om klippekortet her.

  SAS indenrigs
  SAS har ca. 11.600 daglige indenrigsafgange i Danmark.
  SAS flyver med op til 9 daglige afgange mellem København og Aalborg i begge retningerhttp://www.sas.dk/aalborg/fly/
  SAS flyver med op til 8 daglige afgange mellem København og Aarhus i begge retninger http://www.sas.dk/arhus/SAS flyver med op til 5 daglige afgange mellem København og Billund i begge retningerhttp://www.sas.dk/billund/
   
  Kenneth K "Synes godt om" dette.
 2. Baadsgaard

  Baadsgaard VIP medlem

  Beskeder:
  1,212
  "Synes godt om" modtaget:
  4,497
  Point:
  113
  Det er da trods alt noget.... ;)
   
  jakobv84, jefi99, isolCBflyer og 6 andre "Synes godt om" dette.
 3. THammer

  THammer VIP medlem

  Beskeder:
  1,562
  "Synes godt om" modtaget:
  5,639
  Point:
  113
  Hahahahaha :Do_O Det får da luftbroen til Berlin, efter WWII, til at virke knap så imponerende.
  Det var vist kun noget med et fly hvert 3. minut.
   
  isolCBflyer og Ulrik "Synes godt om" dette.
 4. Baadsgaard

  Baadsgaard VIP medlem

  Beskeder:
  1,212
  "Synes godt om" modtaget:
  4,497
  Point:
  113
  ......men når det så er sagt, så er det jo ikke et helt dårligt tilbud - overvejer der faktisk
   
 5. alexanderln

  alexanderln Cakespade member

  Beskeder:
  2,359
  "Synes godt om" modtaget:
  5,813
  Point:
  113
 6. Baadsgaard

  Baadsgaard VIP medlem

  Beskeder:
  1,212
  "Synes godt om" modtaget:
  4,497
  Point:
  113
  Der er noget med, at der kan være mulighed for arbejdsgiverbetalt skattefrit klippekort, som så vidt jeg kan se, er skattefrit, så længe man ikke tager kørselsfradrag for de ture, man bruger klippekortet til. Og det gælder naturligvis kun mellem hjem og arbejde. Og i fald, man bruger klippekortet til andet end rejse mellem hjem og arbejde, skal man beskattes af det.
  Er der nogen, der kan bekræfte, at det hænger sådan sammen?
   

Del denne side