SAS: klar til at flyve sommerprogram

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 30/3/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,293
  "Synes godt om" modtaget:
  7,012
  Point:
  113
  SAS’ sommertrafikprogram 2015 trådte gradvist i kraft den 29. marts. Programmet byder på to helt nye storbydestinationer direkte fra København og populære ruter fra sidste sommer.

  Overgangen til sommertid d. 29. marts markerede også overgangen til SAS’ sommertrafikprogram, hvor SAS’ kunder kan glæde sig til to nye, direkte ruter fra København til henholdsvis Ankara og Edinburgh.

  Den nye Edinburgh-rute med fem ugentlige afgange fra København og i højsommeren – daglige afgange – skal øge fleksibiliteten for rejsende fra København og samtidig være et godt supplement til afgangene via Oslo og Stockholm.

  -Vi har oplevet stor efterspørgsel på Edinburgh, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde denne nye rute fra København, siger kommerciel direktør Eivind Roald, SAS.

  - SAS har igennem lang tid udvidet med mange nye ruter og destinationer. Senest har vi åbnet for salget til den nye direkte forbindelse mellem Stockholm og Hongkong med afgang til september, og vi fortsætter hele tiden med at forbedre tilbuddet til kunderne, siger Eivind Roald.

  Moderne og historisk storby

  Den anden nye destination i SAS’ omfattende netværk er Ankara, Tyrkiets hovedstad og andenstørste by, med direkte flyvninger fra København. I højsæsonen to gange om ugen.

  Det er den anden Tyrkiet destination for SAS, der i dag flyver til den populære lufthavn Gazipasa ved Alanya på den tyrkiske kyststrækning. Med den nye direkte rute til Ankara, kan SAS’ kunder komme bekvemt og hurtigt til en moderne storby med mange kulturelle og historiske seværdigheder.

  I tillæg til de to rutenyheder fra København åbner SAS en sommerrute til den tidligere skidestination Salzburg med direkte forbindelse fra København og Oslo.

  - SAS har flere destinationer og afgange end noget andet skandinavisk selskab. Vi ved, at vores frekvente rejsende også foretrækker SAS, når de rejser på ferie. Derfor skal vi hele tiden tilbyde nye og attraktive ruter og destinationer, og det gør vi nu med fokus på Tyrkiet, Ungarn og Østrig, siger Eivind Roald.

  Flere afgange mellem skandinaviske lufthavneI programmet bliver der også lagt flere frekvenser på de interskandinaviske ruter. Det drejer sig blandt andet om ruten mellem København og Göteborg, der skruer op fra seks til otte daglig afgange

  Tidstabel, nye ruter

  -København-Edinburgh: Afgang mandag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag, og i højsæsonen dagligt. Første gang den 29. marts 2015.

  -København-Ankara: Afgang lørdag og i højsæsonen mandag og onsdag. Første gang den 6. juni 2015.

  Genåbninger af højsommerruter
  Fra København til Dubrovnik, Split, Pula, Montpellier, Biarritz, Chania, Thessaloniki, Palermo, Napoli, Pisa, Gazipasa og Alicante.

  Fra Billund genåbner Gazipasa i Tyrkiet.

  Udvidelser af interskandinaviske ruter

  København-Göteborg: Fra seks til otte daglige afgange

  I alt åbner SAS 11 nye ruter fra skandinaviske lufthavne i sommertrafikprogrammet 2015.

   
  Flemming Poulsen "Synes godt om" dette.

Del denne side