SAS klar til at kapre de unge rejsende

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 30/4/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,245
  "Synes godt om" modtaget:
  6,472
  Point:
  113
  SAS Ungdom lancerer nu en kampagne til unge under 26 år med fire populære storbydestinationer for kun 299 kroner. SAS Ungdom billetterne har alle de samme fordele som andre SAS billetter.

  Fra 1.-31. maj kan alle unge under 26 år købe enkeltbilletter til 299 kroner stykket til enten London, Dublin, Warszawa eller Milano med afgang henover sommerferien mellem 15. juni og 31. august.

  SAS Ungdom er i forvejen et meget billigt alternativ til lavprisselskaberne på søgemaskinerne, og tilbyder almindeligvis enkeltbilletter ned til 399 kroner. Men i denne kampagne har prisen fået et ekstra hak ned.

  – Vi vil gøre os gældende i markedet overfor en målgruppe, der normalt ikke har os som førstevalg. SAS’ kernekunder er de frekvente rejsende, der rejser i jobbet og i fritiden. De forventer kvalitet, service og forudsigelighed, og den oplevelse vil vi også give de unge, siger Kenneth Christiansen, marketingchef i SAS Danmark og fortsætter:

  – Vi ved, de unge i høj grad lader den første lave pris de ser være afgørende, når de køber flybilletter, og de ender derfor ofte med at vælge lavprisselskaberne. Men SAS kan konkurrere på både pris og indhold, og det vil vi gerne fortælle dem, som ikke kender os så godt, siger Kenneth Christiansen.

  Altid SAS fordele

  Når du flyver med SAS Ungdom, får du altid de samme fordele med i prisen som alle andre SAS rejsende: Et stk. bagage á 23 kg., kaffe og te ombord, online check in, sædevalg 22 timer før afgang og SAS app med boardingkort, aviser og magasiner.

  For at købe ungdomsbilletter skal du samtidig – gratis – oprette dig som Eurobonusmedlem. Eurobonusmedlemskabet kan bruges til at optjene point, der eksempelvis giver mulighed for at opgradere din billet til SAS Plus, købe varer ombord eller måske en flybillet i fremtiden.

  Ungdomsbilletterne kan købes på SAS.dk og på SAS app’en. Man skal være opmærksom på, at de ikke dukker op på søgemaskinerne.

  På alle destinationerne flyver SAS til primære lufthavne. På den måde sparer man både tid og penge på transport til og fra lufthavnen.


  FAKTA:

  – SAS Ungdoms kampagne til London, Dublin, Warszawa og Milano er til priser på 299 kroner per billet

  – De er til salg mellem 1. og 31. maj

  – Rejseperioden er 15. juni til 31. august 2015

  – SAS Ungdom findes på www.sas.dk/ungdom eller i SAS-app’en. SAS Ungdom dukker altså ikke op på rejsesøgemaskinerne f.eks. Momondo og Expedia.

  – Billetterne i denne kampagne kan også købes gennem rejsebureauerne.

  – SAS Ungdom kan købes af alle unge under 26 år.

  Read more on SAS Corporate Website
   
  mhsalv "Synes godt om" dette.
 2. alexanderln

  alexanderln Cakespade member

  Beskeder:
  2,358
  "Synes godt om" modtaget:
  5,807
  Point:
  113
  Fedt :) skal selv til at booke et par t/r rejser for 30.000 pts kampagnen. Så skal der prøves lounges i LHR
   
  asf, jefi99 og tbh "Synes godt om dette"

Del denne side