SAS lancerer AAR-PMI (og CPH-FAO)

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af jefi99, 14/10/15.

 1. jefi99

  jefi99 Titanium VIP Member

  Beskeder:
  2,282
  "Synes godt om" modtaget:
  4,781
  Point:
  113
  Premiere: SAS åbner solrute fra Aarhus
  October 14, 2015 08:00 / SAS News / Danish
  Når sommerprogrammet 2016 træder i kraft fra slutningen af marts, åbner SAS endnu en rute fra Aarhus, og giver i alt rejsende til og fra Danmark fem nye ruter til populære europæiske destinationer.

  Til sommer fortsætter SAS med at udvide og styrke rutetilbuddet fra Danmarks anden største by Aarhus. SAS flyver i dag otte gange dagligt fra Aarhus til København, og den 25. oktober åbner SAS, som tidligere annonceret, en ny rute fra Aarhus til Stockholm med to daglige afgange. Begge ruter er fortrinsvist benyttet af forretningsrejsende, men i sommerhøjsæsonen kan rejsende også flyve med SAS fra Aarhus til den populære feriedestination Palma de Mallorca. Det er SAS’ første ruteflyvning til Sydeuropa fra Danmarks næststørste by.

  Fra København åbner SAS også en ny sommerrute til Faro i Portugal. Ruten imødekommer en stor efterspørgsel fra de skandinaviske rejsende på ruter til Algarve-kysten.

  – SAS har flere destinationer og afgange end noget andet skandinavisk flyselskab, og vi fortsætter hele tiden med at forbedre tilbuddet til vores kunder. Vi ved, at de frekvente rejsende også foretrækker SAS, når de rejser på ferie. Derfor åbner vi hver sommer nye ruter til populære feriedestinationer, siger koncernchef Rickard Gustafson, SAS.

  http://www.sasgroup.net/en/premiere-sas-abner-solrute-fra-aarhus/
   
 2. jefi99

  jefi99 Titanium VIP Member

  Beskeder:
  2,282
  "Synes godt om" modtaget:
  4,781
  Point:
  113
  tbh og Kristian "Synes godt om" dette.
 3. Peter Krogh Frausing

  Peter Krogh Frausing Co-Editor

  Beskeder:
  1,276
  "Synes godt om" modtaget:
  2,123
  Point:
  113
  Hvilken flytype mon de bruger på disse ruter? Næppe den A330 der er billede for deres fb post :D
   
  tbh og Ulrik "Synes godt om" dette.

Del denne side