SAS har nu i et stykke tid nyt været langt fremme med at tilbyde kvalitetsprodukter ombord på deres flyvninger. Vi har blandt andet set økologiske varer, øl fra Mikkeller og chokoladeis fra Valhrona. Nu har SAS og Morten Heiberg indgået et samarbejde. Morten Heibergs produkter skal bruges til morgenmadsserveringerne. Det er i denne omgang marmelader… Læs mere Read the whole post here.
Syntes det er et glimrende initiativ. Men artiklen mangler at klargøre for om de nævnte marmelader fra Heiberg serveres i alle klasser eller om de er forbeholdt dem på Business. Hvis de kun serveres på Business, så vil jeg mene at det kun er en naturlig udvikling som SAS gør og ikke noget som bør saliggøres, det ville det være hvis det også blev tilbudt alle klasser hos SAS. Jeg mangler stadig at SAS tager et kig på deres vinudvalg på Business, der syntes jeg at der klart er plads til forbedring!
Det var netop Peter Lawrance jeg tænkte på. Så jeg vil gerne introducere dig for ham - men SAS er jo meget cost fokuseret. Men det kan jo være I kunne finde ud af noget....
Jeg ville da helt sikkert gerne mødes med Peter, og er også klar over at SAS er cost fokuseret, alt andet ville være mærkeligt. Men når du køber en plads på Business, så forventes det selvfølgelig at madkvaliteten matcher vinudvalget, det mener jeg ingenlunde sker pt.
Jeg synes lige de burde få styr på brøddet, inden tilbehøret. Det stykke plastic jeg fik på min sidste tur kunne ikke været reddet uanset hvor godt syltetøj der var til!
Syntes altid brøddet fra SFO på Business er ret godt, især deres surdejsbrød er fænomenal, det er der også andre der har fundet ud af desværre.
Kan selvfølgelig være der problemet ligger, jeg har kun været på go & plus i år... Det var specielt turing til PEK hvor det fejlede.