Tips til Shanghai?

Poster i 'DESTINATIONER' oprettet af Schlandy, 25/9/16.

 1. Schlandy

  Schlandy VIP medlem

  Beskeder:
  568
  "Synes godt om" modtaget:
  1,580
  Point:
  93
  Skal en tur til Kina i November, og når jeg nu først er i "området" bestemte mit rejsefølge og jeg, os for at nappe 2 dage i Shanghai på vej hjem. Sidst jeg var i Kina var vi inden om Beijing. Vi var muligvis en kende uforberedt:mad: så indtil videre har Kina ikke været et godt bekendtskab.....
  Så nu tænkte jeg at jeg skulle forberede mig en lille smule:)
  Nogen med tips til ting at gøre i Shanghai ? Noget must see ??
  Hvor skal man bo?
  Er CCG og HHD, men spørgsmålet er om man skal hugge til med Peninsula når man først er på de kanter ??

  Tager imod alle tips med åbne arme
   
  Henry "Synes godt om" dette.
 2. Rune

  Rune VIP medlem

  Beskeder:
  188
  "Synes godt om" modtaget:
  497
  Point:
  63
  Shanghai er en kæmpe metropol, og på en turist tur skal man passe på ikke at bo for langt ude i forstæderne hvis man ikke vil brug al sin tid på transport. De mest oplagte områder at bo hvis man vil have liv, restauranter og seværdigheder i gåafstand er People's Square, The Bund eller French Consession.

  Af seværdigheder kan nævnes det nye Disneyland, det nye Shanghai Tower med verdens højeste Observation Deck og så selvfølgelig diverse klassiske som The Bund, div. museer, fake markets og den kinesiske have Yu Garden.
   
  *flyer, tbh, THammer og 4 andre "Synes godt om" dette.
 3. THammer

  THammer VIP medlem

  Beskeder:
  1,151
  "Synes godt om" modtaget:
  3,258
  Point:
  113
  Jeg var i Shanghai sidste år.
  Skulle jeg anbefale et område at bo i, må det blive French Consession. Virkelig hyggeligt område med masser af barer og restauranter.
   
  Henry, tbh og Schlandy "Synes godt om dette"
 4. PeterA

  PeterA VIP medlem

  Beskeder:
  1,177
  "Synes godt om" modtaget:
  2,681
  Point:
  113
  Jeg har før boet på People's Square og det er et super fint udgangspunkt.

  Har boet både på Radission Blu samt JW Marriott, hvor man har mulighed for at bo ganske højt. Er man lidt flere kan man dele en lejlighed i Marriott Executive Apartments. Vi var tre gutter som fik en super lejlighed med 3 store soveværelser og kæmpe stue med panorama-vinduer med udsigt til skyskraberne på The Bund. Virkelig spektakulært.

  Et godt sted at gå ud og spise eller gå på bar er Xin Tian Di, som er et område med totalt gennemrenoverede traditionelle Shikumen-huse. Det er noget upscale og trendy og derfor noget dyrere end gennemsnittet.
   
  Henry, *flyer, tbh og 3 andre "Synes godt om" dette.
 5. Sebastian011

  Sebastian011 VIP medlem

  Beskeder:
  578
  "Synes godt om" modtaget:
  700
  Point:
  93
  Hey,
  Jeg ville egentlig have været i Californien og besøge min ven til januar, som jeg har gjort de sidste fire år, men det er ikke faldet i så god jord hos kæresten fordi det er den eneste uge vi har ferie sammen det næste halve år.

  Det er studenter budget (5000 Kr) og otte dages ferie, så det bliver Desværre for dyrt med den ellers fine fly and drive kampagne sas har til Cali.

  Har gerne ville til Shanghai længe, men jeg er bekymret for om det er for koldt i januar måned? Er det et sted man skal komme når man ikke skal gå rundt i flyverdragt? Det kan jo gøres til 2400 med SAS ung, ligesom Beijing :)
   
  Henry "Synes godt om" dette.
 6. Rune

  Rune VIP medlem

  Beskeder:
  188
  "Synes godt om" modtaget:
  497
  Point:
  63
  Er Shanghai koldere i januar end LA ? Ja :) (men ikke hundekoldt i modsætning til Beijing, nærmere som en mild dansk vinter).

  Skal det holde dig væk fra Shanghai i januar ? Nej, Shanghai er ikke på noget tidspunkt af året en pool destination som LA, men det er året rundt en byen med mindst lige så meget tryk på dag og nat som LA.

  Mht. til pris Shanghai vs. LA, skal du dog lige medregne kinesisk visum til knap 1000kr/pers !
   
  Henry, tbh og isolCBflyer "Synes godt om dette"

Del denne side