Trafiktallene for oktober viser international vækst og stabil udvikling i Skandinavien

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 5/11/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,295
  "Synes godt om" modtaget:
  7,015
  Point:
  113
  Norwegian - 2015-11-05 08:01 CET
  [​IMG]

  Norwegians trafiktal for oktober er som foregående måneder præget af international vækst – særligt på langdistanceruterne. I Skandinavien er udviklingen stabil. Den solide belægning fortsatte for Norwegian i oktober med 88 procent, en stigning på to procentpoint fra samme måned sidste år. Næsten 2,4 millioner passagerer fløj med selskabet denne måned, hvilket er en stigning på seks procent.

  Norwegian har kun sat lidt kapacitet i markedet de sidste måneder, og trafiktallene viser en stabil og god udvikling. Det samme gælder bookingerne forude. Tendensen med vækst på langdistanceruterne, særligt til og fra London, fortsætter.

  I oktober fløj 2.385.906 passagerer med Norwegian, hvilket er en stigning på seks procent sammenlignet med samme måned sidste år. Den totale trafikvækst (RPK) steg med ti procent, mens kapaciteten (ASK) steg med to procent denne måned. Belægningen på 87,8 procent er en stigning på hele 6,2 procentpoint fra samme måned sidste år. 96 procent af sæderne på langdistanceruterne var fyldte i oktober.

  ”Det vi særligt mærker i denne måned, er stabil vækst i det skandinaviske marked. Ikke mindst i Norge, hvor mange havde spået nedgang i flytrafikken. Når virksomhederne skal spare penge på rejsebudgetterne, er det en fordel for os, som tilbyder god kvalitet til en lavere pris,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

  Norwegian gennemførte 99,7 procent af de planlagte flyvninger i oktober, hvoraf 85,3 afgik til tiden.

  Se detaljerede trafiktal i vedlagte PDF.

  Relateret materiale
  Dokumenter
  Trafiktal oktober 2015
  2015-11-05 08:01 CET
   

Del denne side