Warszawa

Poster i 'DESTINATIONER' oprettet af T4L, 14/1/24.

 1. T4L

  T4L VIP medlem

  Beskeder:
  1,048
  "Synes godt om" modtaget:
  4,462
  Point:
  113
  Jeg kommer en del til Warszawa i Polen og egentlig kunne jeg godt tænke mig at komme der lidt mere. Hovedårsagen? En helt fantastisk sushi omakase restaurant! Der skal ledes længe for at finde en magen til i Europa. Restauranten Noriko https://norikosushi.pl/en/home-page/ med kun 8 sæder drives af et polsk ægtepar og den er fuldstændig på højde med Sushi Anaba i København til en meget mere overkommelig pris. Se lige et par billeder her:
  IMG-1617.jpg
  IMG-1618.jpg IMG-1619.jpg IMG-1620.jpg IMG-1622.jpg IMG-1623.jpg IMG-1629.jpg

  Min anden favoritrestaurant i Warszawa er Soul Kitchen https://www.soulkitchen.pl/. I Soul Kitchen føler man sig sådan lidt tilbage i tiden, nærmere betegnet de gode gamle tider. Til frokost tilbydes der en menu af suppe (vil mellem to), hoved ret (vælg mellem to), dessert og noget at drikke (vand eller kafe, ingen alkohol) til 45 PLN, dvs. 77 kr.!!! Får man så noget fornuftigt at spise? Det kan du tro!

  Min kæreste valgte en af supperne og denne hovedret, som var virkelig lækker. De kaldte den en boeuf bourguignon, som det ikke helt var, men pyt med det!

  IMG-1610.jpg

  Jeg skulle ikke have en helt menu og bestilte linguini med trøfler i stedet for. Jeg klager ikke.
  IMG-1609.jpg

  Om aftenen er der ikke sådan en god deal. Alt er a la carte, men heller ikke specielt dyrt. Der er plads til et billede til i dette opslag. Så I får lige en fantastisk foie gras:
  IMG-1641.jpg
   
  Beaglen, Kenneth K, danielbirch og 10 andre "Synes godt om" dette.

Del denne side