BREAKING – Se billederne af Aeroflots første Airbus A350 og deres nye Suite Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aeroflot har i dag den yngste flåde i verden blandt de flyselskaber, der har over 100 fly i deres flåde. Med de 22 Airbus A350-900 og A350-1000 de har på ordre bliver den nu endnu yngre og de får endda Suites Business Class.

InsideFlyer har helt eksklusivt fået de allerførste billeder af hvordan indretningen kommer til at se ud på de nye Airbus fly – og vi kan godt sige – det bliver godt. Den nye Business Class får nemlig Suites.

Aeroflot og deres nye Suite Business Class.

De første 8 fly bliver leveret i løbet af 2020, så der er meget at glæde sig til. Dertil kan du flyve fra Købehavn og til Moskva i nok den eneste rigtige Business Class kabine – ikke noget med at få et midtersædet spærret – nej, du får et rigtigt Business Class sæde og sidder kun 2 og 2 i hver række.

Aeroflot får gode muligheder for at rejse sammen som par.

Så når den første Airbus A350 bliver leveret, så bliver dette produkt bare endnu bedre for de rejsende. Den helt nye Business Class er ikke bare Business Class. Det er Suites som vi kender det fra blandt andet Qatar eller British Airways. Så det bliver noget der vil konkurrere i toppen af hvad der er på markedet i øjeblikket – måske er det endda det bedste produkt ombord på en Airbus A350 vi indtil nu har set. Vi kommer tilbage med en endelig vurdering når vi har prøvet det på en flyvning.

Aeroflot’s A350’ere får også en rigtig flot bar/lounge område.

Så fra de nuværende ældre B/E Aerospace Diamond sæder, hvor du sidder 2-2-2, så bliver den nye kabine i den helt rigtige 1-2-1 layout – alle får direkte adgang til gangen. Både som par og som enkeltrejsende vil disse suites give ganske meget privatliv.

Men også i Economy og Premium Economy er der meget at glæde sig over. Det bliver en helt ny oplevelse og noget som også er i toppen af hvad markedet kan tilbyde.

Premium Economy

I Premium Economy bliver indretningen 2-4-2

Aeroflot’s med deres Premium Economy kabine ombord på deres nye Airbus A350’er.

Economy

I Economy bliver layoutet 3-3-3. Dette matcher hvad andre flyselskaber også har. Dermed bliver det også et produkt som følger toppen af markedet for hvad der tilbydes ombord på en Airbus A350.

Designet er forsat i de blå og brune nuancer. Det ser flot og moderne ud.

Aeroflot’s med deres Economy kabine ombord på deres nye Airbus A350’er.

At det er et flot designet fly ser du allerede når du kommer ind i flyet. Du bliver mødt at et ganske flot område i blå, grå og brune nuancer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *