Betal flybilletter hos SAS med et klik

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 15/1/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,246
  "Synes godt om" modtaget:
  6,486
  Point:
  113
  Nu udvider SAS betalingsmulighederne for sine kunder ved at tilbyde PayPal One Touch. Det betyder, at SAS kunder kan vælge den løsning, som passer dem bedst: bankkort, kreditkort, direkte betaling, faktura og fra nu PayPal One Touch.

  SAS arbejder målrettet på at gøre livet enklere for sine kunder og udvider de digitale betalingsmuligheder. Nu tilbyder SAS kunderne, at de for eksempel kan betale flybilletter, ekstra bagage og loungeadgang via PayPal One Touch. Det betyder, at du nemt og hurtigt med et enkelt klik kan gennemføre et køb uden at skulle indtaste brugernavn, adgangskoder eller betalingsoplysninger.

  – Vi arbejder konstant med at optimere vores salgskanaler for at skabe enkle og fleksible løsninger, der passer vores kunder. Mange er vant til at bruge de såkaldte ”wallet-løsninger”, som for eksempel Paypal, når de handler på nettet, og derfor er jeg glad for at vi i SAS nu også kan tilbyde den betalingsløsning, siger Annelie Nässen, global salgsdirektør i SAS.

  Til at begynde med vil PayPal være tilgængelig for kunder i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Storbritannien. Og i løbet af kort tid vil Paypal også være tilgængelig som betalingsmulighed i SAS appen.

  – Når man har besluttet sig for at købe noget, skal det være enkelt at gennemføre transaktionen. PayPal One Touch forenkler processen så langt det overhovedet er muligt uden at gå på kompromis med sikkerheden, siger Mårten Barkman, direktør i PayPal Skandinavien.

  SAS har digitalt salg i omkring 30 forskellige markeder og investerer meget i at kunne tilbyde lokale betalingsløsninger for at møde kundernes behov. Senest i november 2015 udvidede SAS betalingsmulighederne på det kinesiske marked ved at tilbyde både Alipay og UnionPay til sine kunder i Kina og HongKong. Disse betalingsmuligheder er dominerende på det kinesiske marked.

  Læs mere om PayPal på www.paypal.dk og/eller www.paypal-media.com
   
  jefi99 "Synes godt om" dette.
 2. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,574
  "Synes godt om" modtaget:
  26,593
  Point:
  113
  Allerede på forsiden :)

  https://insideflyer.dk/nu-kan-du-betale-med-paypal-og-one-click-betaling-med-sas/

  Det er intregreret på SAS.dk og har lavet en prøvebooking med det. Det virker sørme for mig :)

  Jeg mener at det først bliver super godt når det er i SAS App'en.

  Men at betale med Paypal gør bestemt en værdi, da de penge jeg så får ind via min Paypal ikke behøver at kommer over på min bankkonto først - det gør nogle ting bedre....
   
  jefi99 "Synes godt om" dette.
 3. frankbrix

  frankbrix Priority member

  Beskeder:
  566
  "Synes godt om" modtaget:
  1,458
  Point:
  93
  Fedt med Paypal, jeg bruger allerede paypal på optiontown i dag.
   
 4. SimonFraLolland

  SimonFraLolland Udkants VIP

  Beskeder:
  247
  "Synes godt om" modtaget:
  1,172
  Point:
  93
  Super nyhed. Jeg betaler ofte med PayPal, når jeg køber noget på nettet. Så det jo bare super at jeg også kan hos SAS nu :).
   
 5. alexanderln

  alexanderln Cakespade member

  Beskeder:
  2,358
  "Synes godt om" modtaget:
  5,807
  Point:
  113
  Hmm.. jeg holder mig til Diner's Club :)

  men dem der har penge på PayPal er det da en god måde at bruge dem på, hvis man slipper for gebyrer for at få dem udbetalt på ens konto.
   
 6. danielbirch

  danielbirch VIP medlem

  Beskeder:
  470
  "Synes godt om" modtaget:
  1,026
  Point:
  93
  Men så vidt jeg kan se, er mine rettigheder ved konkurs ikke særligt gode, hvis jeg har betalt med Paypal. Så jeg holder mig til kreditkort...
   
  *flyer, Nicki Lolk Sørensen og Peter F. "Synes godt om dette"

Del denne side