Som opfølgning på en lille Champagne snak på tråden her: https://insideflyer.dk/forums/threa...sieck-som-ny-champagne-i-business-class.2202/ Tænkte jeg det kunne være interessant at høre lidt om hvad I møder af champagner hos flyselskaber og lounges verden rundt. Gerne med lidt billeder og en beskrivelse.
Jeg kan selv lægge ud med mine oplevelse på Qatar business class CPH-DOH-MEL sidste år. De havde et ganske pænt udvalg af champagner på flyet. Billecart-Salmon og en anden jeg ikke husker på ture mod Doha. Billecart-Salmon og Taittinger Rose på ture ud af Doha. Billecart-Salmon var ren og klar i smagen, men lidt tør. Taittinger Rose faldt godt i min smag med lidt mere frugt. Loungen i Doha havde et helt tredje udvalg så der var lidt at prøve på turen
Jeg troede faktisk at det var Tattinger Rose BA serverede, men det lader til ikke altid at være tilfældet. Men jeg kan godt lide den og også den anden de har / havde (Castelnau Brut Rose). Det er vi flere der godt kan tror jeg... https://insideflyer.dk/forums/threads/kristians-rejselog-2016.2159/#post-26070 https://insideflyer.dk/forums/threads/Øl-tråden.424/page-32#post-14461 https://insideflyer.dk/forums/threads/Øl-tråden.424/page-32#post-14472
Udvalget på BA first (LHR-EWR) i sidste uge. Startede med Grand Siécle i Concorde Room, hvor de forøvrigt også serverede Tattinger Rosé, og den var så god at vi fortsatte med den på flyveturen.Masser af smag der smager længe... Bliver helt tørstig af at tænke på det PS - Otard XO'en var nu også god ;-)
Piper-Heidsieck i KrisFlyer lounge HKG. Skønne bobler (en af mine favoritter). Billedet taget kl. 8 i morges