Tema: Danske Rejseblogs – “Besøg” fra OnTrip

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag skal vi lære OnTrip.dk at kende. Det er en familiedrevet rejseblog, som blandt andet har en forkærlighed for Las Vegas og ellers en hel del rejsefeber. Derudover tager de nogle ret flotte billeder, som har været i flere medier – både danske og udenlandske.

Introduktion til OnTrip

Den danske rejseblog OnTrip.dk drives med en passion for eventyr, fotografering og historiefortælling af ægteparret Annette og Tore. På OnTrip.dk fokuserer vi på de 45+ rejsende, der ønsker at rejse ud i verden på egen hånd.

Vi har en forkærlighed for roadtrips, TV-tårne, kaffe, Las Vegas og smuk natur. Vi lider af evig rejsefeber, elsker at fotografere og udforske nye steder. På vores rejser, kommer vi ofte ud af vores komfort zone, får oplevet uafprøvet ting og får et nyt syn på verden.

Vi blev forlovet i Paris, gift i Las Vegas og har besøgt 60 lande på 6 kontinenter. Vi tog i 2103 på flere måneder lang jordomrejse, som blev startskuddet til OnTrip.dk

Læs om vores passion for Tv-tårne og høje bygninger

Hvad handler bloggen om?

På OnTrip.dk, vil du finde masser af tips, rejsetanker, rejseforslag og anmeldelser. Vi giver i vores rejseklummer, en sjov og anderledes vinkel på rejselivet. Fordi vi er så alsidige, i vores rejseformer, er der gode råd om alt fra de 5-stjernede luksusoplevelser til spændende roadtrip på de billige moteller.

Vi elsker den gode rejsehistorie, som inviterer vores læsere ind i vores rejseunivers.

Hvor gik sommerferien gå hen i år?

Vi holder aldrig sommerferie om sommeren, da vi mener at de bedste rejseoplevelser fås om foråret, eller i efteråret omkring september og oktober. Sommeren bliver ofte benyttet til forlænget weekendturer.

I år går turen til England, hvor byerne Bristol og Bath skal besøges og Tyrol i Østrig med Alperne og Innsbruck. I maj var vi i Ukraine, hvor vi besøgte Kiev og i marts var vi på et roadtrip i Sydstaterne i USA, med start og slut i Washington D.C.

Hvad har været din bedste rejseoplevelse?

Den bedste rejseoplevelse, er helt klart vores jordomrejse. Vi holdt over 4 måneder fri og købte en jorden rundt flybillet. Vi fik set og oplevet utrolig meget på denne rejse. Vi nød, de eksotiske strande på Cook Islands og Koh Samui. Vi mærkede storbyernes puls i Shanghai, Bangkok, Singapore, Hong Kong, Sydney og Las Vegas.

Vi blev fascineret, af de storslåede vidder, dyrelivet og smuk natur på roadtrip i USA, Australien og New Zealand. Dertil blev en gammel barnedrøm, om at opleve Hawaii også indfriet.

Læs mere i vores byguides

Hvad er dit bedste rejsetip?

Undgå for meget planlægning, begræns dig og fordyb dig i nogle få ting. Derudover vil vi anbefale at rejse udenfor sæsonen.

Tak for besøget

InsideFlyer siger tak til Annette Seier Johansen & Tore Seier fra OnTrip.dk. Her så vi en spændende familiedrevet rejseblog, som bestemt er værd at følge. Som sagt tager de nogle ret gode billeder, så vi kan kun anbefale at kigge lidt forbi deres Instagram konto her.

OnTrip.dk er også medstifter af Danish Travel Bloggers, der er Danmarks eneste professionelle netværk for rejsebloggere. Læs mere på danishtravelbloggers.com

Hold øje med den næste rejseblog, som kommer på besøg i løbet af de næste dage.

Se listen over de rejseblogs vi har klar her (og der kommer på listen kan vi godt love dig):Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *