Nu hvor vi ikke kan dele billeder af øl, gin og drinks vi drikker rundt om i verden på vores ture, så er her en lille tråd om hvad vi nu nyder når tørsten, lejligheden og så videre byder sig. Lad mig starte denne første lørdag i maj. Det er en Påskeøl fra Bryghuset Braunstein (BB). Holder 5,6% og smager godt og frisk. Hvad nyder I andre i disse corona tider?
I aften har jeg lavet Whiskey Sour for første gang, til min bror og mine forældre. Det blev meget vellykket. Jeg brugte denne opskrift: 2 dele Whiskey 1 del sitronjuice 1/2 del sukkersirup 1/2 del æggehvide. Anbefales!
Lige nu er det - efter 9½ km vandring i skjulte hjørner af Rold skov - et glas kold Grüner Veltliner med hjemmebagte ostescones.. ..skjulte hjørner? ja, det findes også i Rold; på de tre timer mødte vi 2 - to! andre vandrere samt et par mb-cyklister. ..nå ja, og så en stålorm, nyudsprungne kastanjer, lysegrøn bøgeskov - og 20-25 kronhinder Det slår drinks med flere længder..
Nu Du siger gin, så var vi 800 personer sammen omkring en ginsmagning fredag aften med den danske Dronning af Gin&Tonic. 6 forskellige gin, 3 tonic, garnish blev leveret tidligere på ugen og så var det ellers med chromecast til TV'et. Det er bl.a. på denne måde jeg får smagt en del nye gins og finde ud af om der skal skabes plads til en ny i skabet.
https://whynotgin.dk/ eller på deres Facebook/Instagram Der er et lignende arrangement 5. juni. Når der ikke er lukket ned, så afholder Iben også mange smagninger og står også bag min egen favorit: Gincruise med en kanalbåd rundt i Københavns Havn mens man får 3 forskellige G&T med tilhørende historier.
Åh, disse minder... Ikke den mest optimale at drikke i kombination med fisk - skønne spildte dråber (been there, done that.)