Eurobonus 3.0 - Now or Never???

Poster i 'SAS | EUROBONUS' oprettet af Schwert, 30/7/16.

 1. Schwert

  Schwert Grumpy old men RULES!!!

  Beskeder:
  1,007
  "Synes godt om" modtaget:
  2,067
  Point:
  113
  Som berørt imen anden tråd, er der "larmende tavshed" omkring 70 års jubilæet, jeg synes SAS også er bemærkelses værdigt still om EB 3.0.....

  Da man lancerede 2.0 med det nye Diamant niveau og familie poolingen blev det massivt hypet i lang tid op til, sidenhen sløjfede man familie kontoen, med løftet om en "meget bedre ordning" i det nye SAS EB - en præsentation for de københavnske Diamant medlemmer, og så ellers NADA - det ville klæde SAS at få sat skub i tingene, elles skulle de have ladet os beholde den gamle familie ordning.

  D. 1/8 vil være en passende dato at søsætte 3.0, men det er vist utopi at tro. Det sker forhåbentligt FØR DER KOMMER TO TORSDAGE I EEN UGE, ellers kommer vi da vist til at vente længe...o_Oo_O - NOW OR NEVER...... :cool::cool:

  Fortsat god sommer!
  /Den sure gamle mand ;);)
   
  obs, Michael Wahl, asf og 2 andre "Synes godt om" dette.
 2. RasmusH

  RasmusH VIP medlem

  Beskeder:
  140
  "Synes godt om" modtaget:
  306
  Point:
  63
  Er det ikke nyt, at der nu står følgende under guld-fordele?

  • Fra efteråret 2016 indfører EuroBonus endnu et bevis på, at langvarig loyalitet er det vigtigste, man kan få fra sine medlemmer. Derfor tilbyder vi alle, som har været, eller i fremtiden bliver, uafbrudt Guld- eller Diamant-medlemmer i mindst 10 år, et livslangt Guld-medlemskab. De medlemmer, som har opnået ti sammenhængende år fra januar 2016 og frem, vil automatisk være omfattet af tilbuddet. Dog vil Guld-medlemskab, som gives af et Diamant-medlem, ikke tælle med. Flere detaljer vil komme optil lanceringen, og medlemmer, som tilbydes dette medlemskab, vil blive personligt kontaktet.
   
  Ulrik, PeterA og Henry "Synes godt om dette"
 3. Henry

  Henry VIP medlem

  Beskeder:
  795
  "Synes godt om" modtaget:
  1,109
  Point:
  93
  Det korte svar: Jo
   

Del denne side