H.C. Andersen hyldes på Norwegians nyeste 787 Dreamliner

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 24/4/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,239
  "Synes godt om" modtaget:
  6,423
  Point:
  113
  Pressemeddelelse • 2015-04-24 08:00 CEST
  [​IMG]


  Den danske eventyrforfatter og digter H.C. Andersen bliver ”halehelt” på Norwegians nyeste 787 Dreamliner. Han er samtidig første dansker på haleroret af et af Norwegians langdistancefly.

  Norwegian har netop modtaget sin ottende 787 Dreamliner, og det bliver den verdenskendte, danske eventyrforfatter H.C. Andersen, der kommer til at pryde haleroret på langdistanceflyet. Det er første gang, at Norwegian sætter en dansker på halen af en Dreamliner. Andre store personligheder på halerorerne af Norwegians Dreamlinere er blandt andre Edvard Munch, Roald Amundsen, Thor Heyerdahl og Henrik Ibsen.

  ”Jeg er meget stolt af, at vi for første gang kan præsentere en stor dansk personlighed på vores 787 Dreamliner. H.C. Andersen er indbegrebet af danskhed, og hans eventyr er kendt og elsket i hele verden, som nu på ny vil blive mindet om hans fantastiske historier. ’At rejse er at leve’ mente H.C. Andersen, og vi er glade for at give ham muligheden for at se mange nye og eksotiske destinationer. Vi ser også frem til at byde danske passagerer velkommen om bord på vores langdistanceruter med H.C. Andersen som rejsepartner, ” siger Daniel Kirchhoff, informationschef i Norwegian i Danmark.

  Ja, om årtusinder kommer de på dampens vinger gennem luften hen over verdenshavet! - Således skrev H.C. Andersen om fremtidens turister i et eventyr fra 1853. H.C. Andersen var utroligt fascineret af teknologiske fremskridt, og han drømte sig til en fremtidsverden, som skulle vise sig at blive en realitet langt hurtigere end han havde forestillet sig. H.C. Andersens Museum er meget glad for, at Norwegian bidrager til, at historien om H.C. Andersens drømme kan leve videre med den nye Dreamliner. Ingen tvivl om at han ville have nydt at se sit eget billede blive bragt fra sted til sted verden over, ” siger museumschef Torben Grøngaard Jeppesen, Odense Bys Museer.

  Norwegian har nu otte 787 Dreamlinere i operation. Flyselskabet har yderligere ni Dreamlinere i bestilling med levering til og med 2017. Fra København flyver Norwegian med Dreamliner til New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando, og Bangkok. I denne uge præsenterede Norwegian også nye langdistanceruter til Las Vegas, Puerto Rico og St. Croix med opstart i november.

  På halerorerne af Norwegians Boeing 737-800, som flyver på selskabets europæiske ruter, kan allerede ses flere danske personligheder. Disse inkluderer blandt andre Karen Blixen, Søren Kierkegaard, Carl Nielsen og Thyco Brahe.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   

Del denne side