indenrigs fra Billund?

Poster i 'SAS | EUROBONUS' oprettet af Baadsgaard, 10/8/20.

 1. Baadsgaard

  Baadsgaard VIP medlem

  Beskeder:
  1,209
  "Synes godt om" modtaget:
  4,483
  Point:
  113
  DAT er nu kommet igang med at flyve mellem Karup og København og 16/8 starter Alsie Express op mellem Sønderborg og København.

  Billund Lufthavn og Sindal Lufthavn har nu det til fælles, at de ikke har en indenrigsrute til København. Landets næststørste lufthavn har pt kun connection til CPH via Oslo, Stockholm og London, hvis man vil flyve med SAS.
  De der mange offentlige penge til at få liv i indenrigstrafikken bliver måske stadigt brugt på at slås på Aalborg-ruten.

  Pt står der at SAS åbner fra Billund til CPH midt i september - gad vide om DAT kommer dem i forkøbet?
   
  obs, tbh, Henrik Olsen og 3 andre "Synes godt om" dette.
 2. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  10,408
  "Synes godt om" modtaget:
  23,642
  Point:
  113
  Vildt om andre bevæger sig ind i BLL på ruten. Dog vil der nok ske det så snart det sker så starter SAS op for at beskytte denne indenrigsrute. Men en ret træls situation at de ikke er kommet igang endnu.
   
  Ulrik "Synes godt om" dette.
 3. Kermit

  Kermit Fuldtids Flynørd (FF)

  Beskeder:
  274
  "Synes godt om" modtaget:
  804
  Point:
  93
  Nu ved jeg ikke hvilke typer passagerer der rejser BLL-CPH i sommeren. Er det forretningsrejsende, pendlere eller turister, der skal til Legoland eller Lalandia? Hvis det er sidstnævnte, giver det mening, men er det forretningsrejsende, så er det bare at komme i gang med ruten!
  DAT har jo hovedkontor ikke så langt derfra, så idéen om en DAT rute BLL-CPH er vel ikke så fjern. Det kunne måske give flere daglige afgange, end SAS tilbød før nedlukningen.
   
  Henrik Olsen og Ulrik "Synes godt om" dette.
 4. mikkelhk

  mikkelhk Aktivt medlem

  Beskeder:
  51
  "Synes godt om" modtaget:
  137
  Point:
  33
  I løbet af de sidste par uger har Novair (Apollo Rejsers eget flyselskab) faktisk haft flyvninger BLL-CPH og omvendt. Jeg mener bestemt de har stået på afgangssiden på www.bll.dk, men om man har kunne booke dette ene indenrigs-ben ved jeg ikke. Altså, om man kun har kunnet booke hele rejsen incl./startende fra mellemlanding i BLL, f.eks. (CPH)-BLL-RHO, og ikke kun BLL-CPH.
  Men interessant hvis et dedikeret charterselskab har tilbudt (omend ganske få) flyvninger mellem BLL og CPH - og gad vide hvor mange/få, der har benyttet tilbuddet? Det er jo ikke ligefrem pendler-venlige tide de har fløjet med. Det ser ud til at de flyver indenrigs-benene på det samme flynummer, så der vitterligt er tale om mellemlandinger, se f.eks: N9317 CPH-BLL https://www.flightradar24.com/data/aircraft/se-rka#252c9abf og videre til Preveza (PVK) https://www.flightradar24.com/data/aircraft/se-rka#252cb9dc - og hjemturen N9318 PVK-BLL https://www.flightradar24.com/data/aircraft/se-rka#252d2489 og videre til CPH https://www.flightradar24.com/data/aircraft/se-rka#252da2df.
   
  Henrik Olsen og Henry "Synes godt om" dette.
 5. Daniel K

  Daniel K VIP medlem

  Beskeder:
  370
  "Synes godt om" modtaget:
  826
  Point:
  93
  Som ren indenrigs er der vel heller ikke meget sparet tid ifht. bil, medmindre man arbejder i Legoland ? - og transfer til CPH har SAS aldrig investeret rigtig helhjertet i, der er for mange direkte ruter til andre større lufthavne i Europa.
   
  Henrik Olsen, Ulrik og Henry "Synes godt om dette"
 6. Baadsgaard

  Baadsgaard VIP medlem

  Beskeder:
  1,209
  "Synes godt om" modtaget:
  4,483
  Point:
  113
  Det er nok en kombi af business via CPH, pendlere og fritidsrejsende, der tager ud via CPH. Turister fra CPH til BLL virker kun hvis man tager overnatning, da ingen afgange passer med en dagstur - hvilket jeg aldrig har fattet ikke kunne være en ting.

  Flere daglige afgange end før Corona tror jeg ikke det ruten kan bære. Tror kun der bliver plads til en aktør. Og så måske lidt overskudskapacitet hos andre. Bl.a. solgte Norwegian billetter sidste sommer mellem BLL og CPH når de alligevel skulle flytte fly derimellem. Jeg har været med enkelte gange der.
   
  Erwin Lansing, Ulrik og Henry "Synes godt om dette"
 7. Baadsgaard

  Baadsgaard VIP medlem

  Beskeder:
  1,209
  "Synes godt om" modtaget:
  4,483
  Point:
  113
  Seneste opdatering i SAS’s booking kalender hedder nu opstart 1/10 - dvs, det er rykket endnu et par uger.
   
  Henry "Synes godt om" dette.
 8. Erwin Lansing

  Erwin Lansing Skribent

  Beskeder:
  1,810
  "Synes godt om" modtaget:
  5,135
  Point:
  113
  Eller forretningsmøder i Billund, selvom mit ene møde i Billund nok ikke giver det store på bundlinien :)
  Men det er jo også velkendt, at der er længere fra København til Jylland end den anden vej, så jyderne må bare komme herover. Eller no'et.
   
  Henrik Olsen og Henry "Synes godt om" dette.

Del denne side