Norwegian ærer Victor Borge på nyeste 787 Dreamliner

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 27/7/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,295
  "Synes godt om" modtaget:
  7,015
  Point:
  113
  Norwegian - 2016-07-27 07:50 CEST
  [​IMG]  Endnu en stor dansk personlighed kan nu ses på haleroret af en af Norwegians splinternye 787 Dreamliner. Denne gang er det den danske pianist og entertainer Victor Borge, der kommer til at spejde udover store dele af verden fra ti kilometers højde.

  Norwegian har netop modtaget sin 11. 787 Dreamliner, og det bliver den danske pianist og entertainer Victor Borge (1909-2000), der pryder haleroret på det nye langdistancefly. Victor Borge bliver den anden dansker, der kan ses på en af Norwegians Dreamlinere. På et andet fly kan man finde den verdenskendte forfatter og digter H.C. Andersen.

  ”Vi er stolte over, at vi endnu en gang kan hylde en stor dansk personlighed på haleroret af en af vores nye 787 Dreamliner. Victor Borge var en fantastisk pianist og entertainer og var elsket i Danmark men også i USA, hvor han levede en stor del af sit liv. Norwegian flyver til hele otte amerikanske destinationer heriblandt New York, hvor Victor Borge havde stor succes med sit One-man-show. Vi er glade for, at Victor Borge nu får mulighed for at vende tilbage til sit andet hjem, hvor han høstede så stor succes”, siger Daniel Kirchhoff, informationschef i Norwegian i Danmark.

  ”Familien er taknemmelig over, at Norwegian har valgt at hylde Victor Borge på denne måde. Han bragte meget glæde til sit publikum verden over og betragtes i Danmark og i hele Skandinavien som en glædens ambassadør. Denne hyldest vil være et minde til alle om de mange bidrag fra et af det 20. århundredes ikoner”, siger Victor Borges datter Janet.

  Norwegian har i dag otte 787-8 Dreamliner og tre af den større model 787-9 Dreamliner. Flyene opererer Norwegians ruter mellem Europa og USA og Caribien samt mellem Skandinavien og Thailand. Victor Borge-flyet (787-9) er seks meter længere end ”lillesøsteren” og har 344 sæder, hvoraf 35 er i Premium og 309 i Economy. Inden for bare fire år vil Norwegian have mere end firedoblet sin nuværende langdistanceflåde til 42 787 Dreamliner, hvilket vil medføre, at selskabet kommer til at åbne mange nye ruter til kontinenter og destinationer fra København, som i dag er uservicerede.

  For pressehenvendelser:
  Informationschef Daniel Kirchhoff, tlf. 26 57 07 67

  Fakta om Norwegians langdistanceruter

  København (CPH) – New York (JFK): fire ugentlige afgange
  København (CPH) – Los Angeles (LAX): tre ugentlige afgange
  København (CPH) – Fort Lauderdale (FLL): to ugentlige afgange
  København (CPH) – Las Vegas (LAS): en ugentlig afgang
  København (CPH) – Orlando (MCO): en ugentlig afgang
  København (CPH) – Skt. Croix (STX): en ugentlig afgang
  København (CPH) – Puerto Rico (SJU): en ugentlig afgang
  København (CPH) – Boston (BOS): en ugentlig afgang
  København (CPH) – Bangkok (BKK): en ugentlig afgang


  Om Victor Borge
  Victor Borge, født Børge Rosenbaum, var en stor entertainer, en humorist og verdensklasse pianist. Han blev født på Østerbro i København den 3. januar 1909 og er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. I 1930'erne var han en stor musiker i Danmark, med stort talent som klassisk pianist, men hurtigt udviklede han sin helt egen stil af musik og humor.

  I 1940 flyttede han til USA, og selvom han ikke talte engelsk, formåede han hurtigt at oversætte sine vittigheder for det amerikanske publikum, hvor han havde sin første optræden i 1941 på Bing Crosbys radio show. Victor Borge blev amerikansk statsborger i 1948, og fik sit eget show "Comedy in Music" et par år senere. I 1993 fik han en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Victor Borge døde den 23. december 2000 i sit hjem i Greenwich, Connecticut, USA.
   
  obs og Rikke Haugen Olsen "Synes godt om" dette.

Del denne side