Norwegian kåret til Europas bedste flyselskab for andet år i træk

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 29/9/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,142
  "Synes godt om" modtaget:
  5,499
  Point:
  113

  Norwegian - 2015-09-29 09:12 CEST
  [​IMG]

  Norwegian vandt i nat to priser ved den prestigefyldte Passenger Choice Awards i Oregon i USA. Norwegian blev kåret til bedste flyselskab i Europa for andet år i træk og tog samtidig prisen for bedste in-flight-magasin. Norwegian har vundet en række priser i 2015, hvor kunderne har stemt på flyselskabet.

  ”Jeg vil takke alle, som vælger at flyve med Norwegian og ikke mindst vores dedikerede medarbejdere over hele verden, som hver dag gør deres yderste for at give vores passagerer en god rejseoplevelse. Vi er meget taknemmelige og stolte over, at det netop igen er kunderne, som i en ny kåring har udnævnt os til Europas bedste flyselskab for andet år i træk,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

  Norwegian vandt også prisen for bedste in-flight-magasin ved nattens Passenger Choice Awards i USA. Selskabet var nomineret i seks kategorier:

  · Best Overall Passenger Experience

  · Best in Region: Europe

  · Best Inflight Publication (n Magazine)

  · Best Inflight Connectivity & Communications

  · Best Inflight Video

  · Best Cabin Ambience

  Norwegian har modtaget flere prestigefyldte kundepriser i år, heriblandt SkyTrax for bedste lavprisselskab i Europa samt bedste lavprisselskab på langruter. Det er tredje år i træk, at Norwegian blev kåret til bedste lavprisselskab af SkyTrax.
   

Del denne side